Dobro jutro na RTS-u: Mladi glumci iz 'Nečiste krvi' iznenadili sve

Autor:

08.12.2021 13:30

Foto:

Foto:

Glumci iz 'Nečiste Krvi' Nedim Nezirović i Marko Grabež u Jutarnjem programu na RTS-u dali su svoje mišljenje o nedavnim prostestima koji se održavaju širom Srbije.



Prostesti koji su održani proteklog vikenda, a tiču se ekološke situacije u Srbiji glavna su tema medija već neko vreme. Vremeno, brojne poznate ličnosti dale su svoj sud o čitavoj situaciji, te su se priklonili jednom od dveju strana čije ideale i razloge su smatrali ispravnima.

Mlade zvezde popularnog ostvarenja 'Nečista krv' Nedim Nezirović i Marko Grabež u Jutarnjem programu na RTS-u otvoreno su podržali proteste, te su na konstataciju voditeljke gde publika još ima prilike da ih gleda, istakli da će se pojaviti ove subote u 14 časova, no ovog puta u ulozi građana, sa prema njihovim rečima, još dvadeset hiljada ljudi.

Pročitajte i Stajaće ovacije za novi film Dragana Bjelogrlića i Katarine Radivojević (Foto)

- Možete da nas gledate u subotu u 14 časova, gde nismo samo Nedim i ja, mi smo samo građani u toj ulozi i neće biti dvadesetak ljudi, biće mnogo više, oko 20 hiljada i više, tako da pozivamo građane na proteste na sve mostove Beograda i šire, u čak 50 gradova Srbije - objasnio je Marko.

Voditeljka je u ovoj situaciji pažljivo saslušala mladog glumca, nakon čega je nastavila sa daljim programom, a nema sumnje da su i gledaoci kraj malih ekrana pažljivo slušali njegove reči, a rezultat istih videćemo za nekoliko dana, kada nas očekuju novi protesti širom zemlje.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading