Anđelka Prpić bez dlake na jeziku: Zbog dobre uloge, uvek bih se skinula

Autor:

29.11.2021 23:00

Foto:

Foto:

Anđelka Prpić ne preza od intimnih scena, te tvrdi da bi se za dobru ulogu uvek skinula.



Prelepa glumica Anđela Prpić nedavno je na filmskom platnu glumica u ostvarenju, gde je u jednom trenutku morala da snimi i intimne scene. Da je vrsna glumica i pravi profesionalac Anđelka je pokazala tada, uradivši pomenute kadrove besprekorno, no činjenica da se odlučila na realizaciju projekta sa golišavim scenama izazvala je ogromnu pažnju.

Boško Karanović

 

No, glumica ističe da je zapravo uživala u svakom danu snimanja, te da nije imala bilo kakvih problema kada je radila pomenute scene.

- Uživala sam u svakom snimajućem danu. Kada je reč o golišavim scenama, uzbudljiva je činjenica da morate dati sve od sebe jer to što tog dana zabeleži kamera ostaje zauvek - počela je svoje izlaganje Anđelka za Informer.

Pročitajte i Čučni i pokaži šta imaš: Anja Mandić i Anđelka Prpić uhvaćene na delu

ATA Images

 

Pre nego što se upusti u određeni projekat, Anđelka prvo dobro analizira tekst, odnosno priču, te nakon toga donese odluku, a ova je ispostaviće se bila pun pogodak.

- Mislim da je apsolutno opravdano što sam snimila scneu ispod tuša. Uvek bih se skinula zbog dobre uloge. Uvek me za neki film ili seriju najpre privuče tekst, odnosno priča. U dahu sam progutala scenario za ovaj film. Uzbudio me je kao čitaoca, a posebno kao glumca. Odmah sam pomislila da je prevelik zalogaj za mene i da mu nisam dorasla - zaključila je glumica.


 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading