Porodica na okupu: Ivana Maksimović i Danilo Anđušić konačno zajedno

Autor:

20.11.2021 18:30

Foto:

Foto:

Poznata strelkinja Ivana Maksimović Anđušić, osvajačica srebra na OI u Londonu, zajedno sa sinovima, dvomesečnim Urošem i trogodišnjim Filipom, preselila se u Monte Karlo, gde poslednjih meseci živi njen suprug Danilo Anđušić



Dva meseca pošto se porodila i na svet donela sina Uroša, strelkinja koja je osvojila srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. Ivana Maksimović Anđušić (31) spakovala je stvari i sa bebom i starijim sinom, trogodišnjim Filipom, preselila se u Monte Karlo, gde njen suprug Danilo Anđušić (30) nastupa za košarkaški klub Monako. Pošto su se brzo i lako aklimatizovali, Ivana i njeni dečaci uživaju u svim zadovoljstvima koje im pruža nova adresa, malena kneževina na Azurnoj obali.

- Mislim da se na život u Monte Karlu svako može brzo prilagoditi. Grad je čist, ljudi su preljubazni, klima je savršena. Već smo navikli da uživamo u šetnjama pored mora. Sve odiše luksuzom, lepim manirima, kao da smo u nekoj potpuno drugačijoj dimenziji. Naravno, Beograd nam uvek nedostaje i svaki put jedva čekamo da mu se vratimo.

Kako najčešće provodite vreme sa decom, a šta radite kad niste sa njima?

- Dok čekamo da Filip krene u školicu za koji dan, vreme provodimo na plaži gde ima nekoliko igrališta za upražnjavanje različitih sportskih aktivnosti. To nam mnogo olakšava život jer je Filip po prirodi veoma aktivno dete i veliki ljubitelj sporta. Kad Danilo nije na treninzima, obilazimo nova mesta, kulturno-istorijske znamenitosti, restorane i prodavnice. U muzeje idemo sami suprug i ja, s obzirom na to da je stariji sin još uvek mali da bi ga takav sadržaj zanimao, ali je zato uvek raspoložen za posetu akvarijumu i šouu sa delfinima. Takođe, trudimo se da nađemo vremena i za sebe, za posao i hobije, kao i večere ili izlaske sa prijateljima.

Marko Poplašen

 

Pomaže li vam neko oko podizanja i vaspitavanja dece?

- Imamo sreću da su babe i dede slobodni, pa dolaze kod nas često i pomažu nam. Njihova pomoć nam je dragocena, i baš zbog toga smo se tako brzo navikli na život sa još jednom bebom, i to još u novom gradu.

Kako biste opisali protekla dva meseca od kada ste rodili Uroša?

- Poslednje nedelje su mi najlepši period života, posebno otkako smo svi na okupu. Nisam mogla da zamislim da će nam dani biti kratki za maženje, grljenje i igranje. Uroš je počeo prodornije da gleda i da se smeje, pa nam je svakodnevna glavna zanimacija to da ga zasmejavamo. Danilo se, inače, super snalazi sa momcima, mada je njegova povezanost sa Filipom i dalje nenadmašna.

Kako se osećate kao jedina dama u kući?

- Voljeno i srećno. Mada, ne mogu sakriti želju da jednoga dana dobijem pojačanje.

A kako Filip reaguje na brata i primećujete li neke sličnosti između njih?

- Uroš se rodio kao potpuna suprotnost starijem bratu. U šali smo govorili kako je Filip Danilovo, a Uroš moje dete. Ali kako dani odmiču i Uki se menja, sve više liči na brata. Lepo se slažu, Filip je veoma pažljiv prema njemu i volela bih da tako ostane.

Pročitajte i Porodila se Ivana Maksimović: Na svet je donela dečaka i dala mu moćno ime! (Foto)

Marko Poplašen

 

Razmišljate li o povratku u sport?

- Vraćanje sportu je moja velika želja. Imam osećaj da sam ostala nedorečena, ali mislim da je još uvek rano da o tome razmišljam. Barem još nekoliko meseci. Dotad su moje misli okrenute ka razvoju Ivy Branda. Moja vizija kvalitetnih, praktičnih, kožnih ženskih torbi naišla je na pozitivne kritike, što me mnogo raduje i daje mi vetar u leđa da nastavim dalje u tom smeru.         

Komentari. (0)

Loading