Jelena Đokić otkriva: Demone u sebi nazivam beštijama

Autor: Gloria.rs

18.11.2021 17:00

Foto: Foto: Ata Images

Foto: Foto: Ata Images

Glumica Jelena Đokić istakla se ulogom Nataše Janković u seriji koja se bavi praiskonskom borbom između dobra i zlaU vezi sa tim, Jelena Đokić je istakla da svi mi imamo demone u sebi, te otvoreno govorila o borbi koju vodi sa sopstvenim.

Pročitajte i Svetozar Cvetković - Jelena je super mama

FireFly promo

 

- Mi se svi borimo manje više sa tim nekim raznoraznim demonima. Ja ih zovem beštijama u sebi i nekako smatram uvek velikom pobedom kada uspem da je ugušim - rekla je glumica.

Ona je potom objasnila da sopstvenim naporom uspeva da uguši negativne porive u sebi.

- Ta saksija, kada je puna ljutnje, gneva, ljubomore, zavisti, pogodno je tlo da svašta izraste iz tebe. Velika je lepota kada uspeš to da ugušiš - rekla je Đokić, prenosi "Blic".

Pročitajte i Svetozar Cvetković - Vlasnik najlepših komplimenata

FireFly promo

 

Takođe je dodala da je tokom života radila na tome da se očisti od svih zavisnosti, ali da joj je jedna mantra ipak ostala kao oslonac u borbi protiv nevidljivih sila.

- Radila sam na tome da nemam baš ništa od čega bih bila zavisna, kao moram ovo uraditi pred izlazak na scenu ili u nekom momentu u životu. Mislim, imam neki običaj, to nije sujeverje, već eto tako, da kada mi se desi nešto ružno, šta god to bilo, da izgovorim: "svo zlo s’tim" - objašanjava Jelena Đokić za pomenuti medij.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading