Pokušao je da me udari: Neda Ukraden otvorila dušu

Autor:

04.11.2021 13:30

Foto:

Foto:

Pevačica Neda Ukraden otvoreno je govorila o nasilju i tome da je potencijalno i sama bila žrtva



Neda Ukraden je priznala da je svojevremena bila potencijalna žrtva nasilja. Naime, njen nekadašnji partner pokušao je da je udari.

- Bilo je pokušaja, do duše pravdalo se to većom količinom alkohola. A šta ga je izazvalo? Pa ljubomora i vlastita sujeta. On se čovek osetio ugroženim, mislio da ja njega pravim budalom, da ga varam ili da nekog drugog gledam - ispričala je u jednoj emisiji Neda, koja od prvog suočenja sa potencijalnim nasilnikom nije želela da pravi ustupke. 

Pročitajte i Bolna ispovest Tine Tarner - Trpela sam batine jer sam mislila da ću ga promeniti

Andreja Damnjanović

 

Pevačica sa bogatim životnim iskustvom je naglasila i da u suočenosti sa lažnim optužbama čovek nikada ne treba da se pravda i izvinjava jer tako gubi samopouzdanje.

- To "majke mi, nije istina" i slično, ma, nikad u životu! Kad jednom počnete da se izvinjavate i da ubeđujete nekog gotovo, kraj samopouzdanja, kraj srećnog života. Vi ćete biti stalno krivi, osetićete grižu savest što niste došli ranije, što se niste javili da kasnite. Ma, dajte molim vas! Još sad treba da se pravdam što mi je neko pomogao, kad sam došla i da li me je i ko pogledao - odsečno je rekla Neda.

Pročitajte i Neda Ukraden - Uspomene zalivene suzama

Ata Images

 

Na opasku voditelja da inače privlači poglede i da je retko koji muškarac ne bi pogledao, pevačica je duhovito odgovorila: "Kad me ne bi gledao, ja bih se uvredila."

Neda Ukraden je nedavno priznala i da je bila žrtva ucene te je osudila svaki oblik nasilja, za koje tvrdi da uglavnom potiče iz porodice i vaspitanja.

- U suštini je problem u odgoju, u odnosu majke i oca, tu leži tajna i odgovor. Ako vidite oca koji šamara i tuče vašu majku, i vi ćete možda isto tako posegnuti za šamarima. Ta slika oca kao uzora će negde ostati u podsvesti ili svesti deteta, zato treba voditi računa o tome kako se ponašate prema deci, pa tek onda kako se drugi ljudi ponašaju prema vašem detetu - rekla je u jednom intervjuu Neda Ukraden.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading