Lena Kovačević na filmskom setu: Ne bih volela da sam imala više replika

Autor:

01.11.2021 15:47

Foto:

Foto:

Muzičarka Lena Kovačević, dobila je priliku da se oproba u glumačkim vodama, tumačeći jednu ulogu u filmu "Nije loše biti čovek", čiju režiju potpisuje njen otac, Dušan Kovačević



Lena Kovačević je za potrebe filma snimila nekoliko pesama, a jednu, pod nazivom "Lepe laži" je otpevala u duetu sa Gordanom Kičićem, za koga kaže da joj je dosta pomogao.

- On mi je pomogao stvarno nekako da nekako ostanem prirodna, u tom smislu, zato što dosta je za mene bila velika trema što sam s njima u kadru. Da me ne shatite pogrešno, ja sam snimila brdo spotova, znam šta znači snimanje muzičkog spota i tu imate glumu i samo čitanje teksta i pevanje pesme je takođe jedan proces pričanja priče, u tom smislu. Biti sa svima njima u kadru je već dovoljna trema za sebe, jer oni su tako veliki profesionalci, toliko veliko iskustvo u tom poslu. Mnogo su mi značili njihovi saveti vezano za to kako ostati prirodan i spontan kada se te repilike izgovaraju. Nije bio problem muzički deo, to znam, a li ne bih volela da sam imala više replika - rekla je Lena za Telegraf.

Pročitajte i Zablistala u crnom - Lena Kovečavić savršeno stilizovana

Na način rada svog oca odavno je navikla, budući da ju je često kao malu vodio na snimanja, pa tu nije bilo nikakvih iznenađenja. Ipak, bilo je i nekih nepredviđenih stvari sa kojima seLena teško nosila.

Lena je, naime, snimala scene sa Andrijom Miloševićem.

- Imamo jednu scenu, na početku filma, to je zapravo kada je ljut i iz neke ljubomore i užasa pojede jednu celu ružu koju sam ja uhvatila. I on je tu ružu, da bi snimili taj kadar pojeo 10 puta, stavljao u usta, žvakao. Tako da je bilo valjanje od smeha, ali mislim meni je bilo najteže da sedim uz njega i treba da sam ozbiljna, a na setu imati 30 ljudi kojima vreme teče i kuca. Tako da je s njim teško bilo ostati ozbiljan - rekla je muzičarka.

Pročitajte i Lena Kovačević OVAJ osećaj uporedila je sa zaljubljivanjem

Lena je otkrila i da li planira da se bavi glumom ubuduće.

- Kada bi bio neki muzički film i kada bi se radio neki film nalik mjuziklu, pošto je ovo stvarno veliko, jer mislim ništa lepše od toga. Mogu da radim svoj posao i da negde donesem neke songove koji su ljudima prepoznatljivi iz filma. Zaista bih. A da igram devojku nekog momka i imam svekrvu i da snimam neke replike, kao 200 epizoda po sezoni, ne bih - rekla je Lena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading