Priča sa naslovne strane

Kako je beba uticala na njihovu svakodnevnicu: Nina Janković otkrila detalje

Autor:

26.10.2021 12:25

Foto:

Foto:

Zvezda srpske kinematografije Nina Janković Dičić, koja se vratila profesionalnim obavezama samo pet meseci posle porođaja, otkriva kako kćerka Ivanka liči na nju, a sin Vukašin na supruga Mateju, i priznaje da je s dvoje dece sve mnogo lakše.



Poput savremenih holivudskih diva, glumica Nina Janković Dičić (33) samo pet meseci posle porođaja vratila se pred kameru i počela da snima drugu sezonu popularne serije “Mama i tata se igraju rata” Gordana Kičića. Kada je početkom maja sa suprugom, ekonomistom Matejom Dičićem, podarila trogodišnjem sinu Vukašinu sestru Ivanku, jedna od naših najlepših dramskih umetnica osvojila je još jedan važan životni stepenik.

Privatna arhiva

 

Porodično ste bili uigrana trojka, a proletost vam se pridružila Ivanka. Kako se osećate sada, s obzirom na to da je od porođaja prošlo nepunih šest meseci?

- Sada sam potpuno ispunjena. Majčinstvo me je ojačalo i dalo mi neku posebnu energiju, istrajnost i smirenost koja mi je falila. Moram priznati da je sa dvoje dece nekako lakše. Beba nam svima prija, pa čak i mom sinu Vukašinu. Vidim ga već kako me kopira, kako priča bebi. Mnogo je voli i to pokazuje, mada ima trenutaka kada je beba malo glasna i to mu smeta, tada govori da ona nije dobra. Ivanka ga stalno prati pogledom, gleda gde je i glasno mu se smeje. Ima neku dobru energiju, baš kao i on.

Pročitajte i Iznenadila odlukom: Umesto na more glumica odmara ovako

Nebojsa Babic

 

 

Sada su snage jednake kod kuće?

- Da, tako smo i podeljeni. Vukašin liči na tatu, a Ivanka na mene. Ista je ja kad sam bila mala.

Ostatak intervjua pročitajte u aktuelnom broju magazina Gloria! 

Gloria

 

 

Komentari. (0)

Loading