Marija Šerifović o porodičnim traumama: Svako od nas nosi svoj krst

Autor:

21.10.2021 10:25

Foto:

Foto:

Popularna pevačica Marija Šerifović danas odiše zadovoljstvom, ali do ove tačke je prešla dugačak put, koji nimalo nije lak



Na samom početku imala je dosta poteškoća, ali, iako nije imala bajkovito detinjstvo, Marija Šerifović je uspela da prevaziđe svoje traume i pronađe snage za oproštaj, što je ključ svačije sreće.

Pored toga, Šerifović nikada nije krila svoje emocije od javnosti, te je o intimnim porodičnim problemima često otvoreno govorila.

Pročitajte i Marija Šerifović teško podnosi gubitak - Možda nas spoji predstava nova, ponovo

Kao prvo, Marija je često, zbog prirode posla svojih roditelja, muzičara, ostajala sama, i razvijala poseban osećaj usamljenosti. Kako kaže otac i majka su joj najviše nedostajali kada je bila baš mala jer ih nije viđala po nekoliko meseci, a sad kao i neko ko je sam u muzičkim vodama, tvrdi da posao muzičara težak upravo zbog toga što ne mogu da budu u pravo vreme na pravom mestu.

Pored toga što ih nije viđala, Marija kaže da su joj najteže padale njihove svađe. Marijino detinjstvo, naime, bilo je obojeno roditeljskim prepirkama koje su često eskalirale u vidu fizičkog nasilja. 

Pročitajte i Marija Šerifović se požalila - pravimo katastrofe

- Svako dete u pubertetu teško doživljava svađe roditelja. To je nešto sa čime se i roditelji teško nose, pa nastane haos. Normalno je da neko ko ima 7 ili 15 godina traumatično reaguje na svađu, dreku... - priseća se Marija i otkriva da je otac Rajko tukao majku Vericu, a u devetom mesecu trudnoće ju je ostavio otišao sa drugom ženom sa kojom ima sina Danijela Pavlovića, ali kako kaže sve mu je oprostila, a sa bratom je u odličnim odnosima - prenosi Hit Informer.

- Ne postoji porodica koja nema bar jednog problematičnog člana. Ali bezveze je suditi, bilo da je reč o mom ocu ili nekom trećem. Početak i kraj svega je da su to naši roditelji. Ne mogu da ih biram, ne mogu da ih menjam, a najznačajnije od svega je što ih nikada ni ne bih zamenila. Svako od nas nosi svoj krst i sudbinu, pa u skladu sa time i živi. Meni je sada lepo, napravili su od mene zadovoljnu osobu, a kako se oni nose sa svime što je bilo u prošlosti, morate njih da pitate - zaključuje Marija.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading