Dani kada smo se samo smejali: Setna fotka Milice Milše i Marka Živića nateraće vam suze na oči

Autor:

19.10.2021 21:45

Foto: Gloria Arhiva

Foto: Gloria Arhiva

Milica Milša uspomene na kolegu i velikog prijatelja Marka živića čuvaće večno, u svom srcu...Smrt istaknutog dramskog umetnika Marka Živića (49) do temelja je potresla domaću scenu. Neočekivani rastanak uzrokovan pošasti koja je do sada odnela nebrojeno života, te opustošila društvo u svakoj sferi života teško je pao brojnim kolegama i prijalteljima pomenutog umetnika, a već nekoliko dana društvene mreže prepune su emotivnim pozdrava upućenih Marku.

Milica Milša uspomene na Marka čuvaće zauvek

Markova dugogodišnja koleginica i velika prijateljica Milica Milša izuzetno teško je podnela rastanak sa dramskim umetnikom, koji je bio uz nju od početka njene karijere, pa sve do nenadanog rastanka koji je sudbina nametnula.

Ne postoji način na koji možete pokazati bol uzrokovanu gubitkom prijatelja, a ono što vam ostaje jesu uspomene koje čuvate, negujete i pamtite zauvek. Upravo jednu takvu podelila je Milica na svom Instagram profilu, prisetivši se vremena kada su znali samo za smeh.

Pročitajte i Sada znam kako duša boli: Milica Milša skrhana od bola

- Kad smo znali samo za smeh, Mita i Verica, serija Hotel sa sedam zvezdica, pre 20 godina...rekoh ti da nema zbogom... Marko Živić 1972 -2021 - stoji u opisu zajedničke fotke koja je, prema Milicin rečima nastala pre dvadeset godina, a poruka je jasna - nema zbogom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading