Nada Topčagić: Čuvam DNK Zlatana Ibrahimovića

Autor:

16.10.2021 15:15

Foto:

Foto:

Pevačica Nada Topčagić otkriva da je zbog odlaska na proslavu 40. rođendana slavnog fudbalera u Milano napustila kuhinju i pravljenje ajvara i džemova na Tari



Kad joj je krajem septembra stigla poruka s molbom da bude gost iznenađenja na jubilarnom, 40. rođendanu slavnog švedskog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, pevačica Nada Topčagić (68) nije mogla da dođe sebi od uzbuđenja. Bila je usred kuvanja zimnice na Tari i dvoumila se da li da ide, a onda ju je kuma u dve rečenice ubedila da sve to ostavi i zaputi se u Milano na slavlje.

Pročitajte i Zlatan Ibrahimović zataškava navode o neverstvu

Foto: Arhiva

 

Kaže da će susret sa zvezdom milanskog Intera pamtiti čitavog života i otkriva da je imala neverovatnu tremu.

- Žurka je organizovana u Hajatu, u kome sam i ja odsela. Dok se Zlatan nije pojavio, strepela sam da li će u toj gužvi uspeti da me vidi, šta ću da radim ukoliko ga neko od kolega bude pozvao kad budem pevala “Jutro je”. Bila sam uplašena da li ću se zbuniti, ali svi ti strahovi su nestali kad je ušao u salu i krenuo pravo ka meni. Delovao je kao Isus, nisam znala da je toliko visok. Ima neverovatnu harizmu, predivne oči, dugu kosu vezanu u rep, bio je fenomenalno obučen. Prišao mi je sa ogromnim osmehom, zagrlio me i zahvalio mi se na srpskom što sam došla, sa sve šarmantnim naglaskom. Dok sam pevala, sve vreme je stajao pored mene i mazio me po leđima. Tuniku koju sam tada nosila uopšte neću da perem jer je na njoj Ibrina DNK - iskrena je Nada.

Pročitajte i Nada Topčagić oduševila svetsku javnost - Ova fudbalska zvezda kriva je za sve!

Photo by Emilio AndreoliGetty Images

 
PESMA UZ TORTU

Uzela je mikrofon kad je izneta slavljenička torta na osam spratova, koja je, kako tvrdi, bila čista umetnost.

- Svi Zlatanovi saigrači su pevali zajedno sa mnom, a njegova supruga Helena i deca Maksimilijan i Vinsent su sve vreme bili uz nas. Helena mi je rekla da sam takoreći član porodice, stalno sam s njima u kući jer Ibra uvek sluša moje pesme. Zbog toga je imala želju da me vidi i upozna, ali i da me dovede na žurku kao rođendanski poklon. Iznenađenje je uspelo potpuno, a pomogli su joj prijatelji Tereza i Patricio Leoni, koji su sve vreme kontaktirali s nama.

 

Ceo intervju pročitajte u našoj Gloriji!

Komentari. (0)

Loading