Darko Lazić: Muškarac koji ne plače nije muškarac

Autor:

12.10.2021 19:19

Foto:

Foto:

Pevač Darko Lazić, hteo - ne hteo, često se nalazi u samom srcu skandala. Kako se sve ređe oglašava, vrlo je lako da se javnosti o njemu nametne slika koja je, može biti, iskrivljena



Popularni pevač Darko Lazić govorio je o svom burnom životu i odnosima sa bivšim ljubavima i onima koje to, prema njegovim rečima, nisu - pevač je, naime, porekao da je imao aferu sa pevačicom Oliverom Matijević.

Pročitajte i Blam - Javno prepucavanje folkerovih žena

Ata Images

 

Lazić je istakao da je u poslednje vreme njegova ličnost potpuno dehumanizovana, te da ga predstavljaju kao "monstruma" koji, primerice, ne mari za svoju decu, te je sada pokušao da objasni da je i on čovek od krvi i mesa.

"Veliki sam emotivac"

- Stvarno misliš da mene te neke stvari ne bole, da ja neke stvari ne vidim, samo zato što se ja ne ponašam i ne izgledm tako? Svima izgleda "vidi njega, njega boli uvo, on tera svoj život, ne šiša on nikog, on je lud i to je to". Nisam ja od kamena, imam srce, veliki sam emotivac samo što to ne pokazujem, ne moram da pokazujem da se drugi hrane mojom nesrećom, a to bi jedva dočekali. Moj osmeh ih ubija i zato i jeste sve ovako, osmeh je moje najveće oružje, moja mana i moja vrlina - rekao je pevač za Telegraf, a na pitanje da li je srećan odgovara:

Pročitajte i Beži od svega - Darko Lazić se odlučio na neočekivani potez

Ata Images

 

- Moj život se ne može nazvati totalna sreća, mnogo ružnih stvari je iza mene, gde se borim, a znam da ću biti srećan jer imam za koga da budem srećan, za decu i porodicu, moju majku, mog brata, moju ljubav, jer ja moram da budem srećan da bi svi oni bili srećni svi.

Pevač je otkrio i da često plače, smatrajući da je to zdrava navika, jer pomaže čoveku da se reši tegobe, te da svoje suze ni od koga ne krije, pa ni od devojke Barbare.

- Ja nisam muškarac koji krije to. Muškarac koji ne plače nije muškarac - zaključio je Lazić za Telegraf.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading