EMISIJA OD KOJE STRAHUJU POZNATI SE VRAĆA NA TV PINK: Nova sezona „Paparazzo lova“ donosi ekskluzivne priče i velika iznenađenja!

Autor:

06.10.2021 09:52

Foto:

Foto:

Nakon letnje pauze, večeras u 22 časa počinje 13. sezona emisije „Paparazzo lov“, koja je jedna od najdugovečnijih, ali i najgledanijih emisija na TV Pink. „Paparazzo lov“ iz godine u godinu uspeva da drži milionski auditorijum uz ne tako više male ekrane, a šta je tajna ovakvog uspeha?Tajna je u uvek aktuelnim izveštajima sa lica mesta, bez ulepšavanja stvarnosti. Mi raskrinkavamo poznate ičnosti i oni se ne mogu sakriti od naše kamere - kaže Ana Pendić, voditeljka emisije i dodaje:

Ponekad uspevaju da daju gas i pobegnu, jer voze izuzetno brze automobile. Ali najčešće uspevamo da usnimimo sve ono što bi oni sakrili od javnosti. I to je ono što publiku privlači da gleda ovakav program. Oni znaju da će uvek saznati nešto novo i nešto intrigantno. Često i šokantno. Neretko nešto što će promeniti život tih poznatih ličnosti kada se to sazna.

rtv pink promo

 

Kako bi sa svakom novom sezonom bili aktuelni i zanimljivi, ekipa „Paparazzo lova“ stalno unosi novine, pa će to slučaj biti i sa 13. sezonom. Kako najavljuje autorski tim emisije, snimci će u novoj sezoni biti dinamičniji, a posle deset godina pauze, u emisiju se vraćaju sagovornici koji će komentarisati sve ono što su kamere najpoznatijih paparaca u Srbiji zabeležile.

Iako se emisija tokom letnje pauze nije emitovala, to ne znači da je ekipa „Paparazzo lova“ odmarala, naprotiv, njihove kamere su ostale uključene i u stopu pratile poznate ličnosti onda kada su mislile da ih niko ne snima. Znamo da ste nestrpljivi da saznate koje vas to priče očekuju u novoj sezone, a voditeljka Ana Pendić se potrudila da vas zaintrigira.

rtv pink promo

 

Tokom leta su nastale ekskluzivne priče koje ćete gledati već ove srede i u narednim nedeljama. Otkrićemo jednu tajnu vezu. Razotkriti još jedan par koji je navodno raskinuo. Usnimili smo nove nekretnine i nove automobile mnogih poznatih. Tu su naravno i nenadane svađe, saobraćajni prekršaji, nezgode na putu. Sve ono što niste mogli da vidite na drugim mestima. Jer mi smo svugde prisutni - zaključuje voditeljka emisije „Paparazzo lov".

Sudeći po ovakvoj najavi, očekuje vas još jedna uzbudljiva sezona emisije od koje strahuju poznati, zato ne propustite „Paparazzo lov“, večeras od 22 časa na TV Pink!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading