Uzbudljiv serijski program ove jeseni na Superstar kanalima

Autor:

26.08.2021 15:26

Foto:

Foto:

Telekom Srbija ponovo donosi najbolje domaće serije na male ekraneNakon tropskog leta, koje je većina nas provela aktivno, sa temperaturnim osveženjem stiže nam novi talas kvalitetnih domaćih serija, u produkciji Telekoma Srbija, koji će učiniti da jesen ispred malih ekrana provedemo ušuškani uz živopisne zaplete i senzacionalne sadržaje. Upoznaćemo zagonetne likove dugoočekivanih serija i priče koje će biti neiscrpna tema za duge jesenje večeri, dok će se neke od omiljenih TV priča od ranije nastaviti u vidu novih sezona.

Monte Royal Pictures promo

Nada Šargin u seriji "Dug moru"

 

Prva serija čije emitovanje počinje u jesenjoj programskoj šemi je “Dug mora”. Prethodne godine opčinila je gledaoce svojom neobičnom pričom i hipnotišućom atmosferom, a od 3. septembra svakog petka od 21 čas njeni verni ljubitelji moći će da prate drugu sezonu serije na kanalu Superstar.

Hype production promo

Scena iz serije "Aviondžije"

 

Radnim danima u istom terminu, gledaoci će se zabavljati uz “Avionidžije”, luckastu ekipu koja će večeri začiniti humorom, strašću, ali i putovanjima i avanturama, koje će nam zasigurno svima nedostajati tokom hladnijih dana.

Irena Canić

Miloš Timotijević i Milica Pavlović u sceni iz serije "Pevačica"

 

Superstar kanal je za vikende od 21 čas pripremio premijum seriju inspirisanu jednim od najintrigantnijih događaja u poslednjih nekoliko godina, prožetu mistikom i nadrealnim elementima - seriju “Pevačica”. Žanrovski inovativna, ova serija zasigurno će prikovati gledaoce za male ekrane i učiniti jesen u toplini doma napetom i uzbudljivom.

Pored ekskluzivnog sadržaja koji će se prikazivati na Superstar kanalu, Telekom Srbija pripremio je još jedno iznenađenje u vidu lansiranja novog kanala Superstar 2 (nekadašnji Star kanal) na kojem će se takođe emitovati kvalitetan filmski i serijski sadržaj, kao i reprize domaćih sadržaja sa Superstar kanala.

Ove jeseni vaše je samo da pripremite šolju tople čokolade, omiljeno ćebe i daljinski upravljač, a Superstar kanali pobrinuće se za vrhunsku zabavu!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading