A gde je Prija: Filip Živojinović sam u provodu (Foto)

Autor:

19.08.2021 19:25

Foto:

Foto:

Iako uglavnom zajedno posećuju gradska dešavanja, Aleksandra Prijović nije pravila Filipu društvo na poslednjem koncertu na koji je išao.



Na dan kada bi pokojni basista Riblje čorbe, Miša Aleksić, proslavio rođendan, čuveni rok sastav na čelu sa pevačem Borom Đorđevićem, održao je koncert u njegovu čast.

Te večeri na Tašmajdanu okupile su se brojne poznate ličnosti, a među njima je bio i Filip Živojinović. Zanimljivo je to da je sin nekadašnjeg tenisera Slobodana-Bobe Živojinovića stigao bez supruge, pevačice Aleksandre Prijović, sa kojom uglavnom posećuje muzička dešavanja.

Ata Images

 

Filip je uživao u koncertu Riblje čorbe, a da je sa suprugom Aleksandrom, iako nisu izašli zajedno, sve u najboljem redu, pokazuje čestitka koju je danas dobio od nje, za 36. rođendan.

Pročitajte i Ovaj muškarac je kapetan broda kojim plovi Aleksandra Prijović, a nije u pitanju Filip

- Srećan ti rođendan, ljubavi moja,  napisala je pevačica na instagramu, uz zajedničku fotografiju.

Instagram

 

Uspešnom sportskom i filmskom producentu, čestitke povodom rođendana uputile su i Aleksandrina mama i Lepa Brena. 

Dragi moj zete, neka te misao o sreći uvek vodi kroz život i neka ljubav bude tvoja zvezda vodilja. Prepusti se ljubavi i svojim dragim osobama i uživaj u svemu što ti daruje život. Neka osmeh na tvome licu nema svog kraja i neka sreća uvek bude uz tebe. Želim ti da u bliskoj budućnosti ostvariš sve svoje planove, želim ti da uvek budeš srećan, spokojan i bezbrižan čovek. Neka te ovaj dan razveseli i neka ti donese puno lepog raspoloženja. Želim ti najlepše rođendanske željice, neka ti je srećan rođendan, napisala je pevačicina majka. 

Pročitajte i Ofarban - Filip Živojinović neprepoznatljiv

A Brena je uz nekoliko porodičnih fotografija na kojima centralno mesto zauzima Filip, jednostavno poručila: 

- Sretan rođendan, Filipe!

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading