Konačno na istom mestu u isto vreme: Igor Kojić i Severina

Autor: Gloria.rs

10.06.2021 16:21

Foto: Miloš Nadaždin

Foto: Miloš Nadaždin

Bračni par Kojić, već više od godinu dana, zbog svojih tajnovitih odnosa, intrigira javnost. Iako zajedno nisu viđeni već dugo vremena, za samo mesec dana, dva puta su bili u istom graduDok smo mislili da se odmara na Maldivima gospođa Kojić je vredno radila na svom novom albumu i to ni manje ni više nego u Beogradu.

Pročitajte i Severinina seksi razglednica sa Maldiva! Igor nije s njom...

Instagram

 

Severina je svoj rođendan proslavila u Zagrebu, a igrom slučaja ili ne, tamo se u to vreme našao i Igor, no niko ih, uprkos predviđanjima da će pasti poverenje, nije video zajedno, tako da je nedoumica o tome da li je ljubavnoj vezi došao kraj ili ne i dalje tu.

Pročitajte i Na ovo niste navikli - Severina objavila izazovnu fotku i iznenadila sve!

Instagram

 

Ali kako su se ponovo našli zajedno u istom gradu, a opet nema dokaza da su se videli, sve je izvesnije da je Igor Kojić nastavio dalje. I to vraćajći se svom momačkom načinu života.

Dok je Seve u Beogradu slavila završetak rada na novom albumu, ni njen suprug nije bio besposlen. Subotu veče i on je proveo u društvu prijatelja na drugom kraju grada, ali umesto uspeha svoje supruge, slavio je titulu Crvene Zvezde.

Pročitajte i Severina se biranim rečima obratila ovoj osobi - Snimak oduševio javnost!

Ata Images

 

Očito da u njegovom srcu trenutno preovladava nova, stara ljubav prema fudbalu, koja je od početka braka sa Severinom, pala u drugi plan. Tako je sada Igor, sa širokim osmehom na licu, fotografisan na utakmici mladog nacionalnog tima Srbije protiv brazilskog "Olimpika".

Pročitajte i Severina ne prestaje da iznenađuje - Pevačica u novoj ulozi!

Ata Images

 

U društvu prijatelja, Igor je strastveno pratio meč, na fotografijama blista njegov široki osmeh, koji je u vreme Severininog definitivnog preseljenja u Zagreb, gotovo potpuno napustio njegovo lice.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading