Mali šmeker: Ovako izgleda Mandin najmlađi sin

Autor:

24.05.2021 12:00

Foto:

Foto:

Anja Mandić, supruga pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, oduvek je isticala da joj je porodica na prvom mestu



Glumica Anastasia Anja Mandić i tragično preminuli, voljeni glumac i zvezda dece odrastale devedesetih godina, Milorad Mandić Manda, živeli su skladno, a iz te ljubavi, rodio se Andrija.

Pročitajte i Mandin naslednik nije bio spreman za rastanak sa ocem - Čuveni glumac danas bi napunio 60 godina!

Instagram

 

Glumica je nekoliko puta isticala da sa Andrijom gradi odnos pun poverenja, a jednom prilikom ispričala je i kako se on nosi sa gubitkom koji mu je obeležio život.

– Jako je važno imati sa detetom otvoren odnos. Kao što dete ne treba da laže svog roditelja, tako i obrnuto. Bitno je da kažete detetu i kada nismo dobro. Mi nismo nadljudi i superljudi. Imamo prava da nešto i ne znamo. Imamo prava i da se ne snađemo. Mislim da je to ono što njima daje sigurnost sutra kada se sretnu sa stvarima koje su im neobjašnjive da mogu da kažu sebi, OK ne razumem, ali idemo polako. Uvek mi je bilo važno da sa sinom budem otvorena. Tako je bilo i u ovoj situaciji. On je pre svega jedno svesno dete i mi vrlo otvoreno pričamo o stvarima i prosto to je naša realnost - rekla je glumica, koja je svesna da su njen sin i ona sada jedno drugom jedina podrška i oslonac, prenosi hellomagazin.

Pročitajte i Dragan Petrović Pele - Četiri godine bez mog Mande

Ataimages

 

Međutim, Anja je oduvek imala dobar odnos i sa Mandinom decom iz prvog braka, Markom, Marijom i Filipom, jer joj je važno da njen sin Andrija odrasta uz braću i sestru. Sva Mandina deca imaju odličan odnos s Andrijom i on je u porodici miljenik jer je najmlađi.

- Anja uživa u trenucima koje provodi sa porodicom, a otkako je njen suprug preminuo, ništa se nije promenilo u njenom odnosu sa Mandinom decom iz prvog braka. Njihov odnos je čak postao čvršći i bolji, jer se svi trude da što više vremena provedu zajedno - izjavio je izvor blizak porodici za Mondo.

Anja često na društvenim mrežama objavljuje fotografije svog miljenika, ali je teško odrediti da li više liči na mamu ili tatu, evo fotografije, koju je glumica naslovila sa "Sinak", pa procenite sami.

Pročitajte i Anja Mandić - Milorad mi je ostavio ljubav i dobrotu

Instagram screenshot @anjuta_mandic

 

Podsetimo, Milorad Mandić Manda preminuo je pre skoro pet godina na sceni u toku premijere dečije predstave "Petar Pan".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading