Karleuša ne prašta: Oštri napad na drugačije

Autor:

19.05.2021 19:36

Foto:

Foto:

Jelena Karleuša je poznata kao neko ko ima snažno izdefinisana mišljenja na svaku temu, a ne libi se da se u svakom momentu obračunava sa neistomišljenicima



Jelena Karleuša je često zapadala u konfliktne situacije i raznorazna svađanja i prepucavanja. Razlog tome je što nikada nije imala dlake na jeziku, a i više od toga, nikada nije oklevala da nekome "stane na žulj" ako joj se taj neko nađe na putu.

Pročitajte i Šta se krije iza iznenadnog povratka Duška Tošića u Srbiju?

Ata Images

 

A tako je bilo i danas. Očigledno isprovocirana nekom situacijom, Diva je rešila da na svom Instagram profilu "isproziva" mesoždere i iznese svoj stav o vegeterijanstvu, tačnije konzumiranju mesa i nošenju prirodnog krzna.

Pročitajte i Njoj nikad nije hladno - Vrelo izdanje Jelene Karleuše! (Foto)

instagram printscreen @karleusastar

 

- 2021. je, a ljudima i dalje treba da se objašnjava da jesti leš preklane bespomoćne životinje nije zdravo. Pored toga što je bizarno, odvratno, nepotrebno i okrutno - počela je Jelena, pa nastavila:

- Za svakog mesoždera koji tvrdi kako mu trebaju proteini u ishrani, 100 grama pasulja ima više proteina, kalcijuma i magnezijuma od 100 grama bifteka. Biftek je izmišljena reč za parče leša teleta... da lepše zvuči. I da, za razliku od mesa/leša, pasulj ima nula holesterola. I da - pasulj je jeftiniji od bifteka - objasnila je Karleuša.

Pročitajte i Ćerka Jelene Karleuše otkrila posledice života sa slavnim roditeljima - Svi su me vređali!

instagram printscreen @karleusastar

 

A potom se duhovitom objavom osvrnula i na ljude koji imaju "krznene prijatelje", a sa druge strane u svom garderoberu imaju odeću načinjenu od pravog životinjskog krzna.

Pročitajte i Duško Tošić doneo neočekivanu odluku, kako će na to reagovati Jelena Karleuša?

instagram printscreen @karleusastar

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading