Ušuškani uz toplu čokoladu: Evo šta predlažemo da gledate ovog vikenda (video)

Autor:

05.12.2020 15:00

Foto:

Foto:



Filmovi za kišni, hladni, tmurni dan ili onaj kada vam nije ni do čega, izmamiće vam osmeh, a možda i po koju suzu...

Bilo da spadate u pluviofile - osobe koje obožavaju kišu - ili ste među onima koji bi tmurni, hladni dan da prespavaju sa sve ćebetom preko glave, jedna od najboljih stvari koju možete da radite dok je napolju "provala oblaka", ili kada kao sada jednostavno nemate gde da odete, jeste - gledanje filmova.

Zamislite samo, ušuškani uz toplu čokoladu ili čaj, sa činijom kokica ili ukusnih (zdravih) keksića, dok njihovi mirisi ispunjavaju prostoriju, a vi šćućureni sedite sami ili u najlepšem društvu i birate vaš - film dana.

Pročitaj i: Branka Katić o Nebojši Glogovcu: Negde smo se u dušu voleli (video)

Zato smo danas rešili da vam malo pomognemo i skratimo taj proces pronalaska onog pravo i odvojili smo za vas nekoliko predloga.

Neke smo birali za sve one kojima treba da se razonode, jer im je ovaj sivi dan previše dosadan; neke za one kojima tmurno vreme donosi jednako loše misli, a neke za romantične duše koji će možda i ponovo pogledati film na koji smo ih podsetili, jer ko ne želi još jednom da proživi neka lepa osećanja uz omiljene likove sedme umetnosti?

Odaberite neki od naših predloga i pustite da vas odvede u kišni Njujork Vudija Alena, svet mašte Bri Larson ili podseti na klasik dočaran kroz oči magične Grete Gervig...

Uživajte!

Filmovi za kišni dan

story.rs/NP

Autor