Humanitarna akcija za Sigurnu kuću u Beogradu

Autor:

05.04.2018 09:22

Foto:

Foto:



Na inicijativu modne dizajnerke Biljane Tipsarević , u organizaciji TV Prva juče je u emisiji “Jutro sa Jovanom i Srđanom” održana humanitarna akcija koja je okupila javne ličnosti iz sveta mode sa ciljem pružanja podrške ženama žrtvama nasilja.

Duška Jovanić, urednica magazina “Elle”, Milica Đokić, direktorka “Lepota I zdravlje”, Jelena Ivanović Tomašević, bivša manekenka i vlasnica modne agencije, Mima Zečević, modna blogerka, Biljana Tipsarević, modna dizajnerka i Petar Janošević, urednik “Harper’s Bazaar”, uz pomoć stručnjaka iz “Modellina creative” dekorisali su uskršnja jaja dekupaž tehnikom, a sav prihod od prodatih eksponata namenjen je Sigurnoj kući.

- Ideja našeg Jutarnjeg programa jeste da pomognemo ljudima kada god možemo. Ova sjajna inicijativa je okupila humane ljude oko plemenite ideje da pomognemo onim ženama koje će Uskrs dočekati u strahu za svoj život, u neizvesnosti za svoju budućnost. Jako smo srećni da su se još tokom emisije u akciju uključile kompanije i pojedinci i kupovinom jaja učinli da ovaj Uskrs bude srećniji svima onima koji su sada u sigurnim kućama - rekla je Jovana Joksimović.

Svoje zadovoljstvo i zahvalnost na humanitarnoj akciji iskazala je i Vesna Stanojević, koordinatorka Sigurne kuće u Beogradu.

- Ovakva pomoć je Sigurnoj kući vrlo bitna, da ne kažem neophodna jer nama je svaka pomoć dobro došla. Sigurna sam da su i gledaoci uživali jer je akcija u toku programa uživo bila nesvakidašnja I svečana, baš kako dolikuje velikom prazniku kao što je Uskrs - rekla je Stanojević.

Dekorisana jaja će tokom uskršnjih praznika biti izložena u modnom ateljeu Biljane Tipsarević.

Maja Gašić

Autor