Podrška za poverenje: Grand kafa obeležila jubilej

Autor:

24.10.2017 14:00

Foto:

Foto:Društveno odgovornom akcijom pod nazivom "Podrška za poverenje", Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije.

Timovi Grand kafe posetili su u toku 20 sati između 23. i 24. oktobra bolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici i uručili kafu onima koji brinu o nama.

-Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam je pažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu. Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije - izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.

Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija "Podrška za poverenje" je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Godinu jubileja Grand kafa je posvetila društveno odgovornim aktivnostima i potrošačima. Prvi deo godine obeležila je promocija monografije o Draganu Nikoliću, Gospodin mangup, kojom je ukazala zahvalnost velikom umetniku za njegovo prijateljstvo i saradnju. Iz toga se rodila podrška pozorištu Atelje 212. Sa željom da podrži razvoj kulture, kompanija je još prošle godine postala partner muzičkog serijala Musicology Barcaffè Sessions.