Rajićeva Shopping Centar: Nastup Regionalne dečije filharmonije u srcu grada

Autor:

04.12.2017 10:29

Foto:

Foto:



Početak zimske bajke u Rajićeva Shopping Centru obeležile su najpoznatije teme filmske muzike u izvođenju Regionalne dečije filharmonije pod dirigentskom palicom Vere Ilić. Uz teme iz filmova Star Wars, Pirates of the Caribbean, Game of Thrones i mnogim drugim, nova šoping destinacija u centralnoj gradskoj zoni zasijala je punim sjajem i odenula svoju novogodišnju odoru.

Nastup Regionalne dečije filharmonije predstavlja najavu njihovog novogodišnjeg koncerta, ali ujedno i najavu svih predsojećih magičnih dogadjaja koji vas očekuju na mestu susreta novogodišnjeg šopinga, zabave, gastronimije i uživanja u Rajićeva Shopping Centru tokom decembra i januara. Želimo da Rajićeva tokom predstojećih praznika postane mesto okupljanja za celu porodicu, tako da ćemo se potruditi da predstojeći mesec budu najveseliji upravo u srcu grada!

Rajićeva Shopping Center zajedno sa Knez Mihailovom ulicom čiji je integralni deo, spram broja prodajnih objekata, čini najveću šoping zonu u Srbiji. Ovaj šoping centar ima sve servisne jedinice neophodne za udobnost svakodnevnog života, a svojim posetiocima stavlja na raspolaganje i 450 parking mesta u samom centru grada.

Novogodišnji šoping je u srcu grad. Ne propustite da budete njegov deo!