Nataša Kovačević: nezaustavljiva kao voda

Autor:

23.03.2016 15:08

Foto:

Foto:Košarkašica Nataša Kovačević, poznata po svojoj neiscrpnoj energiji i optimizmu ohrabruje mnoge da ostanu snažni, istrajni i nezaustavljivi, kao i da uprkos preprekama ne odustaju od svog životnog sna.

Nataša je inspirisala novi koncept Aqua Viva kampanje pod nazivom „Nezaustavljiva“, koju će kao brend ambasador u narednom periodu i predstavljati.

Natašino viđenje nezaustavljive žene

Nezaustavljiva žena je svaka žena koja uspeva da pored brojnih obaveza na poslu i kod kuće, zadrži osmeh na licu. Vreme je ono što nas konstantno ograničava i sve je manje trenutaka koje možemo posvetiti sebi, dragim ljudima, kao i stvarima koje nas ispunjavanju. Potrebna je velika količina elana da bi pratile savremeni tempo života, a uz to i zadržale neophodnu vitalnost. Kao brend ambasador Aqua Viva vode, Natašina želja je da inspiriše pripadnice nežnijeg pola da samouvereno i sa pozitivnim stavom idu u korak sa svojim svakodnevnim obavezama, a da pritom ne odustaju od svojih snova. Da budu nezaustavljive.

Puna života kao životno opredeljenje

Za svakodnevne prepreke koje život donosi, potrebna je velika doza optimizma da bismo uvek gledali napred. Pozitivna energija je oduvek Natašin zaštitni znak i upravo zato vođena je time da uz pomoć vedrog duha mnogo brže pronalazi način da ide dalje i stremi ka novim pobedama. Prema Nataši, slogan „Puna života“ na pravi način ilustruje pozitivne životne vrednosti.

Natašin aktivni stil života

Budući da vodi veoma aktivan stil života, svaki Natašin dan je maksimalno ispunjen, kako profesionalnim tako i privatnim obavezama. Pored svakodnevnih treninga i drugih poslovnih angažmana, Nataša uspeva da pronađe dovoljno vremena za ostale stvari koje voli kao i da provede kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima. Uprkos tome što je Natašin stil života izuzetno užurban, ona se svakodnevno trudi da ostane pozitivna i nezaustavljiva.

Sinergija Nataše i brenda Aqua Viva

Nataša je poznata po tome da podržava aktivan stil života i promoviše prave životne vrednosti, i upravo iz tog razloga saradnja sa Aqua Viva brendom je došla sasvim prirodno. Brend Aqua Viva je inače Natašin idealni saveznik u svakodnevnom životu i zbog toga je rado prihvatila da postane njen brend ambasador. Natašina želja je da udruženim snagama nastoje da istaknu značaj zdravog duha, bavljenja sportom, kao i negovanja pozitivnog stava jer uz nezaustavljivu snagu volje smatra da ne postoje granice.

Goran Anicic

Autor

Komentari. (0)

Loading