Od rešavanja Argeta poslovnog izazova do Harvard HBX stipendije

Autor:

16.11.2016 15:19

Foto:

Foto:



Krajem novembra, tačnije 25. i 26. novembra u organizaciji Droge Kolinske/Atlantic Grupe u saradnji sa »hackathon« Business Intelligence centrom, u Ljubljani (ABC Hub, BTC City, Šmartinska 152) će se mladi i ambiciozni zaposleni, menadžeri, preduzetnici i preduzetnice, takmičiti u rešavanju poslovnih izazova za Argetu.

Na osnovu predloženih rešenja poslovnih izazova, učesnici će zajedno stvoriti novi proizvod za brend Argeta transformacijom već postojećeg asortimana.

International Business Hackathon je međunarodni poslovni maraton, takmičenje pojedinaca, raspoređenih u grupe u rešavanju poslovnih izazova.

Širom sveta, takozvani hackathoni su prvenstveno poznati kao IT hackathoni, gde grupa IT profesionalaca  u dva dana pukušava rešiti različite izazove, ali i tražiti nova rešenja. Tako je na primer nastalo drugme »Like« na Facebook-u, baš na hackathonu. International Business Hackathong ide korak dalje – takmičari će biti privrednici, mladi menadžeri, preduzetnici, iz svih regiona Jugoistočne i Zapadne Evrope, a rešavaće poslovne izazove ili takozvane »business case«, raspoređeni u međunarodne skupine (ili gupe) po 4-5 takmičara.


Grupa koja najbolje reši poslovne izazove i predloži najbolje rešenje, biće pobednička grupa i  osvojiće (dobiće) glavnu nagradu: Harvard HBX stipendija, 2000€ u  novcu , MBA Enterpreneurship modul i bogat poklon paket Argeta – Droga Kolinske / Atlantic Grupa!

Prijave potencijalnih učesnika su moguće do 20. novembra putem linka.

Komentari. (0)

Loading