Ukrala mu je srce: Ivan Ivanović ne može da odoli Loli! (Foto)

Autor:

13.08.2021 14:51

Foto:

Foto:

Ivan Ivanović postao je tata drugi put 5. marta ove godine, kada je na svet došla malena Lola, u koju je, ako je suditi po fotografijama koje postavlja na društvenim mrežama, apsolutno zaljubljen.



Ivan Ivanović boravi u Rovinju već nekoliko meseci. Tamo je sa devojkom Anjom Petrović i sa obe ćerke, osamnaestogodišnjom Stašom i malenom Lolom, koju je Anja donela na svet pre pola godine. 

Kad je na odmoru - odmara, pa nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, a opet, čini se da ne propušta priliku da okači neki simpatični video sa Lolom ili podeli sliku na kojoj se vidi koliko uživa u njenom prisustvu. 

Pročitajte i Veliko pojačanje stiglo u porodicu Ivanović - Ovo je moja ćerka!

Ovo je današnja fotografija sa mora, koja topi srca. 

Instagram

 

A evo i "prvog plivanja sa ćaletom". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan)

Kako je nedavno izjavio u intervjuu za magazin Hello, rođenjem Lole, njegov život dobio je potpuno novi smisao. 

Velika je razlika kada postanete otac sa 29 i 46 godina. Prošlo je toliko vremena od Stašinog rođenja da mi se čini kao da sam prvi put tata. Neću da kažem da osećam novu energiju, jer mi to zvuči suviše blago, već da sam osetio upliv nove vrste ljubavi u život. Osećam da sve kreće iz početka i da imam obavezu da opet budem dobar, pametan i svrsishodan, rekao je voditelj. 

Pročitajte i Džez u ljuljašci - Ćerka Ivana Ivanovića ima dobar muzički ukus

Ivanova starija ćerka Staša uskoro bi trebalo da krene na koledž. 

- Sa ortacima se zafrkavam da se već videlo svetlo na kraju tunela, jer još malo pa će Staša na koledž, a sada ćemo opet ići po redu: jaslice, vrtić, osnovna škola. Šalu na stranu, veoma sam srećan, kuća mi je ispunjena ljubavlju i osmesima, ispričao je nedavno Ivan. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading