Osmi mart je iza ćoška, a vi se dvoumite oko poklona: Četiri predloga koji će oduševiti svaku damu

Autor:

07.03.2022 23:00

Foto:

Foto:

Međunarodni dan žena obeležava se 8. marta



Međunarodni dan žena proslavlja se 8. marta svake godine. Praznik koji slavi i veliča žene, priznat je u čitavom svetu, no svako ga slavi na određeni način.

Kod nas, u Srbiji, pripadnice nežnijeg pola dobijaju najrazličitije poklone, čime im se jasno pokazuje koliko su zapravo neophodne, no nije uvek lako izabrati poklon.

Unplash

 

Međunarodni dan žena - šta pokloniti?

Mi smo vam u nastavku teksta spremili nekoliko interesantnih poklona, kojima bi mogli da oduševite dame oko Vas, a da ostane originalni i jedinstveni dok to radite.

Cveće

Koliko god izgledalo prosto i puno puta viđeno, cveće je uvek lep poklon, a žene ga ne dobijaju baš svakog dana.  Zato, saznajte šta vaša dama voli i naručite lep buket kod  cvećara. Uz to možete dodati još neku sitnicu i sigurno nećete pogrešiti.

RepentAnd SeekChristJesus

 

Mirisne sveće

Mnoge žene vole dekorativne sveće i uživaju u njihovom mirisu. Namene su im višestruke, pa ih mogu koristiti kao aromaterapiju u toku popodnevnog odmora, uz opuštanje u kadi ili jednostavno da eliminišu ostatke  duvanskog dima. Izrađuju ih u raznim oblicima, bojama i mirisima, pa ne bi trebao biti problem da nađete baš one koje se sviđaju vašoj dami.

Joyce G on Unsplash

 

Album sa slikama

Ako želite obradovati majku ili baku za ovaj praznik, možete joj pokloniti album ispunjen porodičnim slikama na kojima je ona dok radi nešto za vas. Na taj način ćete joj pokazati koliko ste svesni njenog truda, zalaganja i žrtve dok vas je podizala. Pokazaćete i koliko cenite njenu ljubav za vas jer ste se potrudili da to sve osmislite, izradite i spakujete.

Raj Rana on Unsplash

 

Masaža

Nema te žene koja se neće rado prepustiti uživanju u blagodetima masaže. Vreme izdvojeno samo za nju, bez jurnjave na sve strane, bez buke i vike nestašne decebiće nešto što će duboko ceniti. Organizujte jednu ovakvu posetu nekom spa salonu i imaćete odličan poklon za nju.

Pročitajte Muškarac za primer: Dejvid Bekam voljenim damama čestitao 8. mart

Ale Romo Photography

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading