Smehom kroz život: Ovacije za Andriju Miloševića i romantičnu komediju "Taksi bluz" u Sava centru

Autor: Maja Gašić

17.01.2019 13:37

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov Simović

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov SimovićNova domaća komedija "Taksi bluz", reditelja Miroslava Stamatova, koja je sinoć imala premijeru u Beogradu, pozdravljena je ovacijama u prepunoj sali Centra "Sava".

Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni "road movie" u kojem je junak priče Marko (Andrija Milošević), simpatični, 42-godišnji propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. Tokom jedne urnebesne noći, Markova naizgled normalna smena na poslu pretvara se u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem. Njihova vožnja će se pretvoriti u bezbroj suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koji će prodefilovati kroz taksi.

Andrija Milošević: Svadbeni planer u funkciji

Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Zinaida Dedakin i Vlasta Velisavljević

Pored Andrije Miloševića, glavne uloge u ovoj komičnoj priči, čiji scenario potpisuju Marko Backović i Marko Jocić, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Vlasta Velisavljević...

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić: Nije lako sa ženama (foto)

Sandra Silađev i Zoran Pajić

Prored kompletne filmske ekipe, premijeri filma prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

Božo Prelević, Vanja Milačić i Svetozar Cvetković

Glumica Borka Tomović sa suprugom

Glumac Petar Strugar pojavio se u društvu devojke

Muzičar Sergej Ćetković

Maja Gašić

Autor