Film na koji se čekalo 20 godina: prvi trejler za Trejnspoting 2 (video)

Autor:

03.11.2016 14:40

Foto:

Foto:



Svetska premijera nastavka kultnog filma devedesetih - "Trejnspoting" zakazana je za 27. januar 2017, a poštovaoci ovog ostvarenja Denija Bojla ne mogu da dočekaju da otkriju šta se desilo sa junacima filma 20 godina kasnije.

Prvi deo "Trejnspotinga" prati dogodovštine razuzadane ekipe - Rentona, Sik Boja, Spada i Begbija. Film se završava tako što glavni junak, Mark Renton koga je maestralno odigrao Juan Mekgregor, odlučuje da "izabere život" i sa ukradenim novcem odlazi u Amsterdam da započne nov život daleko od droge i nasilja.

U prvom trejleru za nastavak ovog kultnog filma otkrivamo da se Renton vraća u rodni Edinburg.

Lajt-motiv prvog dela, Rentonova mantra "choose life" (izaberi život), ponavlja se i u drugom delu, s tim što je obogaćena novim elementima savremenog društva - Tviterom, Fejsbukom i drugim pojavama sa kojima se junaci ovog filma suočavaju dvadeset godina kasnije.

Režiju filma "Trejnspoting 2" ponovo potpisuje Deni Bojl, a u glavnim rolama se pojavljuju glumci iz prvog dela - Juan Mekgregor kao Renton, Juan Bremner kao Spad, Džoni Li Miler kao Sik Boj, Robert Karlajl kao Begbi i Keli Mekdonlad koja je igrala Rentonovu maloletnu devojku Dajen.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading