Uigrani dobitni tandem: Hristina Popović i Petar Strugar u seriji “Nemoj da zvocaš”

Autor:

07.11.2016 18:25

Foto:

Foto:



Junaci popularne serije “Nemoj da zvocaš” osvojili su publiku za kratko vreme, a komične situacije tri para u kojma se mnogi prepoznaju, već se uveliko prepričavaju I razmenjuju na društvenim mrežama. Priča dobija novi, dramatični zaplet te će tako od 14. novembra, publika na Prvoj televiziji gledati dogodovštine novog para – Slađe frizerke (Hristina Popović) I njenog izabranika Mila (Petar Strugar), Crnogorca iz Golubavaca koji je zapravo Batin sestrić. Najmlađi par – Nina I Boki konačno pronalaze svoju sreću, odlaze na Ibicu gde se Boki napokon ostvaruje kao DJ I pušta muziku u najpoznatijim klubovima. Ipak, od Nine I Bokija opraštamo se na neko vreme jer ćemo se ponovo susresti sa njih dvoje.

Hristina Popović je u ulozi Slađe koja ima svoj frizerski salon. Ona je frizerka kojoj poverenje poklanjaju i selebritiji (pevačice, voditeljke, starlete...). U sedmom je mesecu trudnoće, i to i jeste razlog zbog kojeg je ubedila Mila da končno počnu da žive zajedno. Zbog trudnoće se ugojila i nesrećna je i stalno zvoca zbog toga. Aktivna je na socijalnim mrežama, obožava horoskop, novokomponovanu muziku i Grand. Stan joj je pun žute štampe jer prati vesti o svojim klijentima. Savetuje svoje mušterije kako da reše svoje probleme.

Petar Strugar je Milo, Crnogorac iz Golubovaca, Batin (Boro Stjepanović) sestrić. Iako je u Beograd došao da studira prava pre 15 godina, nikada nije mrdnuo dalje od prve godine i kluba „Bonafides“ (koji je i držao). Svojih "studentskih dana" se uvek sa nostalgijom seća. Po zanimnju je šaner i deo svog posla obavlja i iz stana. Fanatik je za sport i stalno vežba - ima sprave u stanu. Kad god može skine se do pojasa, što dodatno nervira Slađu jer se ona ugojila. Dete mu se “omaklo”, ali kada je već tako mora da se zove po đedu Vukoti, i ne priznaje ideju ženskog deteta.

U ovom zanimljivom zapletu, Milo je Batin sestrić, a Slađa je Marinina (Milena Vasić) frizerka i ne samo frizerka. Petrov otac Mašan, zove Batu za sve što je potrebno Milu. Slađa se čuje redovno sa Marinom i daje joj savete kako da od Ilije dobije ono što hoće, stalno navodeći svoj primer kako je ona.

Njih dvoje su ludo zaljubljeni jedno u drugo ali je Milo, koliko u Slađu, takođe zaljubljen i u svoju slobodu. Ključ međusobnih problema je u činjenici da ona navaljuje da se venčaju, a on stalno vrda…Sudeći po dogodovštinama koje nas očekuju, Slađa i Milo će sigurno privući pažnju i osvojiti simpatije ljubitelja serije koja je prema zvaničnim rezultatima merenja, u samom vrhu gledanosti.

Komentari. (0)

Loading