Dragana Katić

Obrok koji ne goji: Punjene paprike bez mesa po receptu Dragane Katić

Autor:

02.10.2023 11:00

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Foto: Antonio Anhel / Ata images

Recept Dragane Katić će oduševiti sve domaćice



Svi koji poznaju Draganu Katić bez mnogo razmišljanja će vam reći da je domaćica kakva se samo poželeti može, a jedna od najboljih voditeljki odlično se snalazi i u kuhinji. 

Ata Images

 

Punjene paprike ona rado sprema svojim najmilijima, a recept Dragane Katić će oduševiti sve domaćice.

Pročitajte Odiše toplinom i elegancijom - Dragana Katić renovirala stan na Karaburmi, slobodno zavirite (foto)

Sastojci

500 g pirinča
2-3 šargarepe
1 krompir
1 tikvica
1/2 l paradajza
8 paprika

Recept Dragane Katić jednostavno se priprema

Priprema

Oprati i izdubiti paprike koje ćete puniti filom.

Pirinač staviti da se kuva, a za to vreme izrendati krompir, šargarepu i tikvicu i dinstati ih na laganoj vatri. Kada se povrće izdinsta, dodati mu pirinač i začine po želji.

Pročitajte Ove slike će Dragani Katić zauvek ostati urezane u sećanju - Upali su mi u apartman, bila sam u šoku

Nakon što se smesa ohladi, paprike se mogu puniti. U nauljenu vatrostalnu posudu ređati napunjene paprike i preliti ih kuvanim paradjzom.

Peći u zagrejanoj rerni na 220*C oko 60 minuta, zatim skinuti poklopac i peci na 180*C još oko 30 minuta, kako bi paprike porumenile.

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading