Ugroženo zdravlje

Stanje kritično: Darko Lazić mora hitno na operaciju

Autor:

25.04.2022 16:00

Foto:

Foto:

Pevač Darko Lazić mora da ode na operaciju što pre



Popularni pevač Darko Lazić imao je tešku saobraćajnu nesreću pre četiri godine, gde je jedva preživeo, a sada će opet morati na operaciju. Razlog tome je rame koje je loše sraslo i koje ga svakim danom sve više boli. 

Pročitajte i: Spontano i bez klišea - Kako je Darko Lazić zaprosio Barbaru Bobak

Ata Images

 

- Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo, to mi je najmanje smetalo. Polako sam se oporavljao, sve ide nabolje, ali sad kad sam počeo da treniram, vidim da ruku ne mogu uopšte da podignem kako bi trebalo, boli me jako. Nešto tu očigledno nije sraslo kako treba pa su mi doktori rekli da moramo da uradimo detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju - rekao je Drako Lazić za Svet. 

Pevač je rekao i da se plaši novih povreda koje mogu biti velike i ozbiljne:

Pročitajte i: Nakon vesti o venčanju oglasila se Barbara Bobak - O tome će pričati cela Srbija

Ata Images

 

- Prošle nedelje sam uspeo malo da potrčim, na onoj traci. Imam ogroman strah, da ne padnem, da se opet ne povredim. Lepo su mi doktori rekli da ću se u svemu učiti kao malo dete, malo po malo. Hodanje, trčanje, pomeranje ruku, nogu… Ovo ostalo savladavam nekako, ali me iskreno brine ta ruka. Do sada smo sređivali urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle i ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo. Nadam se da će sve biti kako treba, ja sam optimista, jer da nisam davno bih skrenu i poludeo. 

Nadamo se da će operacija na koju mora Darko otići uspešno proći i da više neće imati novih komplikacija. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading