S razlogom je jedna od najzgodnijih žena Holivuda: Ovako izgleda jelovnik Dženifer Aniston

Autor:

04.07.2020 17:44

Foto: Guliver/Getty

Foto: Guliver/GettyTitulu "najboljih nogu Holivuda" teško je zadržati, ali ona to uspeva već godinama...

 

Dženifer Aniston je jedna od omiljenih glumica Holivuda. Još od uloge Rejčel Grin u seriji "Prijatelji" Anistonova je počela da osvaja publiku kombinujući svoju duhovitost i talenat za glumu.

Dženifer je u javnosti poznata i po tome što živi zdrav život i uspeva da održi vitku liniju čak i na početku šeste decenije. Opšte je poznato da glumica svakodnevno primenjuje jogu, a sada je otkriveno i kojim režimom ihrane uspeva da ostane jedna od najzgodnijih žena iz svoje branše.

 

Doručak

Dženifer Aniston je u jednoj radijskoj emisiji izjavila da trenutno primenjuje režim periodičnog posta, pa iz tog razloga ne doručkuje.

- Primetila sam veliku razliku prilikom uzdržavanja od hrane na dugih 16 sati - rekla je glumica.

Periodični post je dijeta prilikom koje se hrana konzumira u periodu od osam časova, a ostalih 16 sati u danu se suzdržava od unosa kalorija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 8, 2019 at 8:17am PST


Dženifer se navodno budi svakog jutra u 9h, a odmah po buđenju meditira, trenira i, naravno, pije svoj ceđeni sok od celera.

Za magazin Elle je 2016. godine ispričala kako izgleda njeno jutro.

- Nakon buđenja popijem limunadu sa toplom vodom, potom spremim šejk ili avokado sa jajima. Svu hranu spremam na kokosovom ulju. Ponekad dan započnem žitaricama, bananom ili ovsenom kašom.

 

Ručak

Glumicin ručak se uglavnom sastoji iz kominacije proteina, salate i povrća. Personalni trener Dženifer Aniston je jednom prilikom otkrio da svojim klijentima preporučuje namirnice pune proteina, zeleno povrće i ribu. Losos, avokado i riblje ulje su zato esencijalni deo kuhinje slavne glumice.

 

Večera

Zbog mnoštva obaveza, Dženifer za večeru uglavnom jede isto što i za ručak, ukoliko sama sprema hranu. Međutim, ona je takođe i veliki fan paste. Jednom prilikom je izjavila da ju je bivši muž upoznao sa čarima italijanskog tradicionalnog jela, a sama najčešće pravi karbonare koristeći jaja, parmezan i slaninu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on Nov 28, 2019 at 4:23am PST

goran.anicic

Autor