Ovo je ishrana Džej Lo: Glumica je posebno slaba na jednu namirnicu

Autor:

07.07.2020 13:00

Foto:

Foto:



Na ovaj način Džej Lo održava liniju...

 

Nije tajna da Dženifer Lopez ima naporan plan treninga, kao i da svakodnevno vežba zahtevne, plesne koreografije za nastupe. Međutim, kako ova multitalentovana žena uspeva da iskombinuje zdravu ishranu kao gorivo za svoje višečasovne treninge?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jun 26, 2020 at 7:10pm PDT

Iako se prilikom blaženog stanja sa svojim blizancima podvrgla veganskoj dijeti, baziranoj samo na biljkama, nakon porođaja Lopezova je počela ponovo da uključuje mesto u svoje obroke, a kao omiljene namirnice izdvojila je sledeće:

Doručak

Baš poput Megan Markl, i Džej Lo kao opciju za doručak uglavnom bira proteinski smuti ili ovsenu kašu sa šumskim voćem. Omiljeni izmiksovani napitak poznate pevačice i glumice sadrži jagode, borovnice, grčki jogurt, cimet, med i protein u prahu.

Vlasnica najlepše zadnjice Holivuda je takođe i veliki fan jutarnje limunade kojom započinje dan, a kako njen trener Dod Romero navodi, Dženifer se tokom dana konstantno hidrira unosom vodom. Lopezova ne pije kafu jer pokušava da izbegne konzumaciju kofeina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jan 19, 2020 at 3:07pm PST

Ipak, zvezda sebi ponekad dozvoli i nešto kaloričnije jutarnje obroke sastojane od jaja, slanine, palačinki i lososa.

Ručak

Lični trener Dženifer Lopez, Trejsi Anderson, vodi računa o tome da se pevačica pridržava svog režima ishrane.

- Džej Lo mora da se hrani zdravo jer joj je neophodno gorivo za sve aktivnosti kojima se bavi. Konzumira organske namirnice, a jelovnik joj je izbalansiran kvalitetnim proteinima i svežim, hranljivim obrocima - napisala je Trejsi 2018. godine na svom sajtu.

U januaru prošle godine Dženifer je zajedno sa svojim verenikom Aleksom Rodrigezom bila na desetodnevnom detoksu zbog kog su se odrekli šećera i ugljenih hidrata. Tokom ovog režima pretežno su konzumirali salate, naročito onu sastojanu od kelja, golice, luka, sira i maslinovog ulja koju Lopezova navodi kao omiljenu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Jul 22, 2018 at 12:34pm PDT

Pedesetogodišnjakinja je takođe priznala da se podvrgla veganskom režimu ishrane nakon porođaja.

- Biću iskrena sa vama, od kad sam se pre šest godina porodila imam problem sa upornim nagomilavanjem kilograma - izjavila je pevačica još 2014. godine.

Ipak, danas u svoje obroke uključuje piletinu, govedinu i ribu kako bi imala više energije tokom dana.

Večera

Glumica i pevačica "zarazila" je i svoju porodicu zdravom ishranom.

- Svi u kući jedemo dosta zelenog povrća - špargle, brokoli, kelj i prokelj. Volim da kuvam dosta toga, a najviše portorikansku hranu jer sam na njoj odrasla - objasnila je Lopezova i navela da njena jela uglavnom sadrže pirinač, pasulj, svinjetinu i zeleniš.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 28, 2019 at 7:07pm PST

Ona je takođe navela da joj je nakon selidbe u Los Anđeles najteže palo to što nema mamine kuhinje, pa je putem telefonskih razgovora učila sa majkom mnoge recepte koje i danas koristi.

Užina

Iako za užinu uglavnom bira koštunjavo ili sveže voće, povremeno se pedesetogodišnja zvezda prepusti i slatkišima, čisto radi balansa.

- Svi smo mi ljudi. Ne mislim da bi trebalo da kažnjavamo sebe ukoliko pojedemo kesicu čipsa ili se povremeno zasladimo kolačima - rekla je Dženifer za People, dok je njen verenik otkrio da je njegova lepša polovina naročito slaba na čokoladni sladoled.

goran.anicic

Autor