Više nije tajna: Šta treniraju najzgodnije žene sveta?

Trening poput ovog dovešće vaš um i telo u stanje harmonije…

 

Uravnotežena ishrana i redovna fizička aktivnost najbitniji su faktori za postizanje vitke figure. Iako postoji na stotine različitih tipova treninga, jedan od njih pomoći će vam ne samo u skidanju viška kilograma, već i u postizanjju mentalne harmonije i balansa u svim segmentima života. Reč je naravno o jogi, tipu aktivnosti koji uz snagu i izdržljivost, jača i našu volju, pomaže nam da bolje upoznamo svoje biće i jača našu moć imaginacije.


Upravo zato ovaj vid treninga primenjuju neke od najzgodnijih žena sveta, među kojima su naše i strane poznate ličnosti. Iako deluje ljednostavno za izvođenje, joga je čak i mnogih uspešnim sportistima jedan od najtežih oblika fizičke aktivnosti. Potpunom sinhronizacijom daha i pokreta, što je i osnova joge, možete dovesti svoje telo i um u stanje potpunog mira i balansa. Slavne ličnosti neka vam budu inspiracija da i sami započnete ovu meditativnu i korisnu praksu.

Ana Ivanović

Opšte je poznato da naša bivša teniserka svakodnevno primenjuje jogu i putem društvenih mreža motiviše svoje fanove da joj se pridruže.

– Nekada morate da budete nežni, a nekada da stojite snažno kao ratnik. Bitno je umeti i jedno i drugo – napisala je Ana ispod jedne od svojih fotografija u joga pozi.

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on


Džozefin Skriver

Viktorijin anđeo, Džozefin Skriver, pored intenzivnih treninga se neretko prepušta čarima joge. Na ovaj način uspeva da istegne baš svaki mišić nakon teretane, ali i da započne dan na pravi način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Josephine Skriver (@josephineskriver) on

Žizel Bundšen

– Disciplina je ključna za ostvarenje čak i najluđih snova, a svaki dan je nova šansa za uspeh! Sporo pretvaranje želja u realnost nije razlog za odustajanje. Koračajte hrabro ka svojim snovima i verujte u proces – komentar je koji prati fotografiju brazilske manekenke dok izvodi interesantnu jogičku vežbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

Hale Beri
Glumica je poznata po svojoj predanosti u obavljanju fizičkih aktivnosti, a nakon treninga jakog intenziteta primenjuje meditativnu, jogičku praksu uz pomoć koje dovodi svoj um u stanje mira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Ivana Španović 

Naša atletičarka takođe preporučuje uključivanje joge u svakodnevicu.

– Ne zaboravite da vaš rezultat i prevazilaženje strahova zavise od sposobnosti da utičete na svoje misli. Nađite vremena za meditaciju. 

Eva Longorija

Glumica je nakon porođaja brzo uspela da se vrati u formu upravo koristeći blagodeti joge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Autor: V.V.
Foto: guliver/getty, instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi