Sloboda Mićalović: Ne želim da budem lutka – puno šminke ubija karakter


Naša poznata glumica već godinama neguje svoj nenametljiv stil pa je često možemo videti bez šminke , u potpuno prirodnom izdanju, i tada ona izgleda besprekorno. Ipak, Sloboda Mićalović puno pažnje posvećuje nezi lica.

140156_sloboda-micalovic-selfi_ff

– Koliko god da sam umorna ili koliko god da se kasno vratim s posla, nikada ne preskačem čišćenje lica. Moje lice je moj alat, za mene nije samo važno da privatno izgledam negovano, što inače volim, već mi je to potrebno i zbog posla – otkrila je  svoje tajne rituale za magazin “Blic Žena”.

Glumica je objasnila zašto na crvenom tepihu u Veneciji nije nosila jaku šminku na licu.

– Tamo se to sve radi detaljno i ozbiljno, ali ni ja nisam želela mnogo šminke. Nikada nisam razumela puno šminke na licu. U ovoj eri „kopi pejst“ šminke ne vidi se karakter. Ne vidi se ko si, šta si. Ne želim da budem lutka, već ja, Sloboda Mićalović, koja uživa u društvu Monike Beluči, Kusturice.

Ona takođe smatra da je nega imperativ, i da svaka žena mora za to da pronađe vreme, jer je vrsta ulaganje u sebe.

– Mislim da žena mora da odvoji vreme za sebe, jer je to ulaganje i u posao. Treninzi, čitanje, gledanje filmova, zubar… Sve to dođe na red, pa i lepota lica. Lice je instrument kojim ja radim i moram da imam vremena za to- bila je iskrena Sloboda.

Autor: Gloria.rs/M/M
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi