Pet stvari koje žene obožavaju, a muškarci nemaju pojma šta su


Popularna fraza da su žene sa Venere, a muškarci sa Marsa vrlo slikovito objašnjava na koliko osnova se zaista razlikujemo. Kako nas je naučio kultni film “Šta žene žele“, muškarcima nije lako da nas razumeju kako funkcionišemo, a pogotovo kako održavamo našu rutinu nege. Za brojne, neizostavne stvari u našem neseseru ili kupatilu, momci često ne mogu ni da pretpostave njihovu namenu. Izdvojili smo pet stvari za koje je velika verovatnoća da muškarci u okolini neće imati ideju čemu služe.

BEAUTY BLENDER
Jedan od najboljih izuma iz sveta profesionalnog šminkanja je nežni sunđer, uglavnom u obliku suze, i pravi je spas za pravilno nanošenje tečnog pudera. Jedan Danilo (28) je to nazvao “sunđerastim uskršnjim jajem koje razdvaja prste na nogama“. Dakle, verovatno bi ostao u čudu kada bi video svoju sestru kako zadovoljno tapka svoj omiljeni puder kako bi ostao postojan tokom celog dana.

ČETKICA ZA ČIŠĆENJE LICA – LUNA PLAY PLUS
Klasično umivanje prstima i čišćenje pamučnim tuferom postaje prevaziđeno. Pravu revoluciju napravio je švedski brend FOREO, koji je posebno dizajniranim četkicama za lice LUNA play plus oduševio žene širom sveta. Svojim okruglim oblikom i nežnim silikonskim iglicama, LUNA play plus četkice olakšavaju beauty rutinu milionima žena, jer za svega dva minuta korišćenja dnevno uklanja 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih ćelija, i vraća koži prirodan sjaj. Ova četkica je tokom marta snižena 35 odsto u svim dm drogerijama, pa je idealna prilika da oplemenite rutinu i dobro se zabavite kada vas dečko pita “kakav ti je ono mali zvučnik u kupatilu“.

MICELARNA VODA
Ako se vratite iz vaše omiljene drogerije sa bočicom micelarne vode, bićete prave srećnice ako vas vaš dragi muškarac ne bude pitao kao Adrian (25): “A šta fali običnoj vodi za umivanje, i šta je to micel“? Efikasnost micelerne vode u kojoj se nalazi i glicerin pravo je osveženje za sve devojke, s obzirom da se sa lakoćom uklanjaju šminku i nečistoće sa lica.

FIGARO
Sledeći put kada vam bude pohvalio frizuru, odgovorite da vam je u tome pomogao figaro i sačekajte tu simpatičnu zbunjenost u njegovom pogledu dok razmišlja: “Opet neki novi frizer ekscentričnog imena“. Možete mu svakako nagovestiti da je u pitanju pravi umetnik za lokne, jer kako nam je rekao Miloš (31): “Bio sam ubeđen da mi je devojka kupila Star Wars mač“.

PRAJMER
Došlo je vreme da reč prajmer ne bude u vezi samo sa automobilom. Ovaj “naš“ prajmer je baza za šminku, koji nam, između ostalog, pomaže da šminka na licu bude postojana tokom dana. Ako baš hoćete da mu objasnite čemu to služi, možda ne morate da budete previše detaljni, i držite se toga da je “sredstvo koje se nanosi pre pudera“.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/ Getty images/ Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi