Ne biste verovali: Dženifer Aniston ovoj namirnici duguje dobar izgled


Iako je u 50. godini života slavna glumica je uspela da zadrži mladalački izgled i šarm i nije se mnogo promenila od vremena kada je glumila Rejčel u seriji “Prijatelji”. Plavokosu glumicu smatraju jednom od najležernijih i najnepretencioznijih holivudskih zvezda, a postala je miljenica Holivuda nakon razvoda od Breda Pita. Žene su se poistovećivale sa njenom sudbinom ostavljene i preverane žene koja zaslužuje pravu i iskrenu ljubav.

Bez obzira na životne lomove i teške faze kroz koje je prošla, Dženifer je uvek izgledala besprekorno, sa savršeno negovanom kosom i linijom na kojoj su zavidele i devojke. Poznato je da ona redovno vežba ali nameće se pitanje šta to jede jedna od najbogatijih glumica na svetu.

Sudeći po liniji, mnogi bi rekli da Dženifer  jede kao ptičica, međutim istina je sasvim drugačija. Njen proteinski doručak se sastoji od tosta, barenog jajeta, kriške avokada i svežeg paradajza.

Zanimljivo je da je ručak slavne glumice uvek vegetarijanski. Jedna od njenih omiljenih salata sastoji se od pšenice, krastavaca, peršuna, crvenog luka, sira, greška i feta sira, a ono što su svi primetili je količina, pa je očigledno da Dženifer ima dobar metabolizam.

Autor: Gloria.rs
Foto: Guliver/Getty images
Podelite sa prijateljima:
Tagovi