Milica Majkić: Sebi sam najlepša kada sam sa čovekom koji me voli


Zavodnica Mara iz serije “Komšije” i privatno obožava da se šminka, pa je s godinama postala pravi ekspert u tome, kad poželi baš da zablista, istakne oči i stavi omiljeni parfem, a ako je kraj nje čovek koji je voli, onda je uvek zadovoljna svojim izgledom

Pred ogledalom Milice Bursać: Nema zdravog tela bez zdravog sna

– Moja beauty rutina je jednostavna. Ujutru se umijem, isprskam lice aktivnim kiseonikom i stavim dnevnu kremu ili “Vichy” toniranu kremu sa zaštitnim faktorom. Uveče očistim kožu i nanesem noćnu kremu. Mislim da zbog genetike nikad nisam imala problema sa tenom i kožom. Ali pošto zbog posla kojim se bavim često koristim “jak” mejkap, s vremena na vreme idem kod kozmetičarke.

Tajna savršene lepote Gvinet Paltrou 

– Volim da eksperimentišem sa šminkom pa često menjam proizvođače. Trenutno sam najzadovoljnija “Mac” korektorom, koji savršeno pokriva sve nedostatke na koži, a ja ga najčešće koristim ispod očiju. Kad izlazim, obavezno nanesem olovku ili sjaj na usne i maskaru. Oduvek sam volela da se šminkam i prilično sam dobra u tome. Kad poželim da zablistam, istaknem oči i stavim omiljeni parfem i osmeh na lice, a sebi sam najlepša kad sam sa čovekom koji me voli.

Pet velikih tajni raskošne lepote Ruskinja


– Dešavalo mi se da se probudim naduvena i sa kesama ispod očiju a treba da se pojavim na jutarnjem snimanju i izgledam sveže. Pre nekoliko godina mama mi je otkrila trik. Dve metalne kašičice se stave u zamrzivač na pet minuta i nakon toga prislone na oči. Posle samo nekoliko sekundi otoci nestaju.

– Verujem da su zdrava ishrana, redovan trening, dosta tečnosti i, naravno, ljubav najbolji recept za lepotu. Ništa neobično.

Autor: Gloria magazin/Zorica Zarić
Foto: Nemanja Miščević, Facebook Milica Majkic
Podelite sa prijateljima:
Tagovi