Milena Živanović: Ne kradem kozmetiku od dečka

Za lepotu je bitno biti prirodan i zadovoljan sobom, smatra glumica Milena Živanović (26) koja tumači naslovne uloge u mjuziklima “Sweet Charity” i “Zoni Zamfirovoj”, te zato privatno ističe samo oči, usne i, naravno, kosu – njen zaštitni znak!

– Kad ste svoji, prirodni, i kada radite ono što volite, tada ste zadovoljni sobom i zračite. Stariji kažu, a s tim se i ja slažem, da je mladost sama po sebi lepa – ispričala je za magazin Gloria lepa glumica.


– Za izlazak pored toga što malo jače našminkam oči i često stavim crveni karmin, istaknem i kosu. Ona je moj zaštitni znak i sviđa mi se što je prirodno kovrdžava jer uvek imam frizuru. Ispravljam je kad to uloga zahteva ili kad poželim veliku promenu. Iako mi je ujak frizer, šišam se jednom u tri meseca i uvek ga molim da mi kosu skrati samo onoliko koliko mora.

#sweetcharity #PnT #milenazivanovic #minalazarevic #ivanaknezevic

A photo posted by Milena Zivanovic (@mi.zivanovic) on

Vitak stas u njenom slučaju nije rezultat izgladnjivanja, već redovne fizičke aktivnosti.

– Ne držim dijete, već se trudim da treniram redovno. Trenutno idem u teretanu na program koji obuhvata miks kardio vežbi i onih za snagu i aerobika, a sve to uz muziku. Kad god mogu, idem na plivanje, često vozim i rolere. Pre neki dan sam otvorila letnju sezonu na Keju “25. maj” i oduševila se kad sam videla Novaka Đokovića na biciklu. Prvi reket sveta vozi bajs sa ortacima kao svaki prosečni građanin. Još jednom sam se uverila u to da skromnost može biti samo vrlina.

A o trendu koji je već nekoliko godina popularan i među mladima i onima nešto starije generacije – tetoviranju, Milena kaže:

– Da se ne bavim glumom, verovatno bih se istetovirala, jer volim da vidim lepu tetovažu. Ovako, smatram da moje telo nije samo moje već da pripada i umetnosti, pozorištu i filmu, pa ne bih želela da zbog crteža na njemu ostanem uskraćena za neke uloge.

Kao i većina pripadanica lepšeg pola, i Milena ne može da odoli kompulsivnoj kupovini, pa tako se često desi i da pazari nešto što joj nije potrebno…

– Kupujem i ono što mi ne treba, imam svakojake maske za lice, puno soli za kupanje, koju obožavam, mnogo šampona, mazalica za telo…

Glumica je već duže u vezi sa sinom glumca Miodraga Mikija Krstovića – Ivanom a koji je kako sama kaže “osvojio osmehom, vedrinom i predivnim plavim očima”. Milan i Ivan žive zajedno, kao i svi parovi sve dele, a kad se radi o proizvodima za negu i lepotu, postavili su granice.

– Ne kradem kozmetiku od dečka, niti je on pozajmljuje od mene, ali dok on u kupatilu svoje stvari za negu drži u samo jednoj fioci, ja sam zauzela sve police i ladice.

Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić, Gloria.rs/M.G
Foto: Gloria magazin/Dalibor Danilović,
Podelite sa prijateljima:
Tagovi