Maslinovo ulje – glavni saveznik lepote Džulije Roberts


Glumica neobične lepote i prepoznatljivog širokog osmeha, Džulija Roberts, u 49. godini izgleda možda i atraktivnije nego u mladim danima. U čemu je njena tajna?

Ova majka troje dece je za jedan američki portal otkrila svoje male trikove koji joj pomažu da u petoj deceniji izgleda fantastično.

Prema njenim rečima, nije neophodno da zatrpate kupatilo skupocenim kremama za lice. Najvažnije je da imate dobru krema za regiju oko očiju i to sa SPF zaštitnim faktorom.

Julia Roberts Visits "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon"

– S godinama ćete uvideti koliko su ove kremice važne – izjavila je glumica i dodala da ona uvek bira proizvode sa laganijom teksturom, manje masne, a više hidrantne.

Međutim, sastojak bez kojeg holivudska lepotica ne može da zamisli svoju “bjuti rutinu” jeste maslinovo ulje.

Prema rečima Robertsove, ne postoji kremica za lice u koju ga ne doda. Dovoljno je svega par kapi da izmeša sa malo kreme i nanese na dobro očišćeno lice.

Olive spa for hands and nails.

Što se nege tela tiče, nekad losion ili mleko nisu čak ni potrebni. Glumica jednostavno rablaži vodom maslinovo ulje i nanese ga na celo telo.

A njena tajna za meke i negovane pete? Pogodili ste! Maslinovo ulje. Dobro ga utrlja na stopala, a potom obuče čarape i tako prenoći.

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock
Podelite sa prijateljima:
Tagovi