Lidija Kljaić: Crveni nokti i maskara se podrazumevaju, bez njih ne izlazim iz kuće


Voditeljka RTS-a s godinama stiče sve više samopouzdanja pa ne planira da se podvrgne nekom estetskom zahvatu, redovno odlazi na hemijski piling lica i sprema se da krene sa časovima joge

Tajne prirodne lepote Milice Zarić: Organska kozmetika i nezaobilazni ruž

Hemijski piling

Koža mi je masna pa koristim kvalitetne proizvode namenjene tom tipu. Kod stručnjaka redovno odlazim na hemijski piling lica. To je tretman taman po mojoj meri, traje svega desetak minuta.

Šminka

Televizija zahteva jaču šminku, privatno najviše volim prirodne tonove – svetliji karmin i blago rumenilo, a dobra maskara se podrazumeva.

Marija Antić: Jednostavna nega i jeftini preparati iz supermaketa

Nokti

Ne volim svetle lakove. Nokti su mi uvek kratki, a obično ih lakiram u razne nijanse crvene, bordo i ljubičaste boje.

Telo

Ne treniram, a trebalo bi. Već mesecima se dogovaram sa mojom dugogodišnjom prijateljicom, instruktorkom joge Bajom Namkose da počnem da vežbam s njom, ali nikako da pobedim lenjost.

Iva Ilinčić: Kako u kućnoj radinosti napraviti masku za negu lica

Kosa

Brigu o kosi prepustila sam vrhunskom profesionalcu Ivanu Veljiću. On koristi kvalitetne farbe i preparate i može da me isfenira bukvalno za 15 minuta. Uglavnom se šišam na sedam-osam nedelja.

Milena Lazarević: Zdrav san i diskretna šminka – moja dobitna kombinacija za blistav ten

Estetski zahvati

Ako neko nije zadovoljan svojim izgledom i ako se zbog toga oseća loše i nesigurno, u redu je da to koriguje. Ali treba naći pravu meru. Ja za sada nemam nameru da nešto menjam na sebi. Štaviše, što sam starija zadovoljnija sam svojim izgledom. To valjda ide u paketu sa samopouzdanjem koje stičem s godinama.

Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi