Kristina Radenković: Moja pravila za zdravu kosu i dobru liniju


Voditeljka ‘Slagalice’ i glumica ima vrlo jednostavnu rutinu koje se godinama pridražava. Ne meša parfeme do sledećeg pranja kose, a iako je nezadovoljna svojim nosom, nikad ga ne bi operisala

Volim parfeme, omiljeni mi je “Issey Miyake Pleats Please”. Naravno, uvek koristim isti do sledećeg pranja kose kako se mirisi ne bi mešali. I to me je naučila mama.

Na sebi najviše volim kosu i mnogo vodim računa o njoj. Od svoje 18. godine izvlačim pramenove kod istog frizera, Šovljanskog iz Novog Sada, u tri boje, bez preliva. Ne šišam se redovno, samo jednom ili dva puta godišnje, i koristim najobičniji šampon od koprive, bez ikakvih dodataka i silikona koji maste kosu.


Mislim da ljudi treba da promene na sebi ono što im se ne sviđa. Ja sam nezadovoljna svojom nosom, ali ga nikad ne bih operisala jer se plašim da više ne bih imala isti izraz lica, pa bih onda verovatno bila još nesrećnija.


Nemam posebnu filozofiju ishrane, vežbanja i spavanja. Imam sreće da mogu da jedem mnogo, a da izgledam normalno. Olakšavajuća okolnost je i to što ne volim slatkiše. Jedino čega se pridržavam jeste da do dva-tri po podne uzimam samo voće, kako bi se organizam očistio od onoga što sam unela prethodnog dana.

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Dejan Radić, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi