Koji preparat za negu je obavezan u neseseru Cece Ražnatović


Pevačica privatno ne voli da se šminka jer joj prija da joj koža diše, iako redovno ide na tretmane kod kozmetičara, pristalica je kućne nege, pa uveče obavezno stavlja hidratantnu kremu i ne preteruje s pilinzima

Kad nemam koncerte ili nastupe na televiziji, šminkam se veoma diskretno. Na usnama uvek imam karmin ili sjaj, dok ostale preparate stavljam samo kad moram. Pošto me često šminkaju profesionalci, koji su zaista majstori, uspevali su da me potpuno transformišu. Naravno, “pokupila” sam i neke cake, a uz obilje tutorijala na internetu mislim da svaka žena može da savlada osnove šminkanja i dotera se za svaku priliku.

U tašni uvek nosim sjaj, balzam za usne, puder u kamenu, kako bih doterala ten ukoliko se za to ukaže potreba, parfem i dezodorans. Iako sam do sada lansirala dva parfema, omiljeni su mi oni kuće “Chanel”. Najčešće stavljam “Coco Mademoiselle”.

Pored tretmana na koje odlazim kod stručnjaka, pristalica sam nege u kućnoj varijanti. Umivam se mlakom vodom, ne preterujem sa pilinzima i pred spavanje obavezno stavim hidratantnu kremu.

Vodim računa o manikiru, a negu kose prepuštam isključivo frizerima.

Kozmetiku “Flormar”, čije sam zaštitno lice odnedavno, otkrila sam pre desetak godina u Turskoj. Dopada mi se što je vrlo pristupačna, dostupna velikom broju žena, a svi proizvodi su veoma prijatni za kožu. Njihove maskare koristim dugo – zaista su odlične, a palete senki i lakova za nokte su raskošne i mogu da se uklope uz svaki autfit.

Ono što osećate iznutra uvek emitujete spolja. Ako imate unutrašnji mir i pozitivni ste, to se vidi i u vašim očima, gestikulaciji, stavu. Kad je žena zadovoljna, ona blista, i svi to primete.

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Miloš Nadaždin
Podelite sa prijateljima:
Tagovi