Jelena Đoković: Savršena figura mesec dana nakon porođaja (foto)

Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera, pre mesec dana je po drugi put postala mama. U dom slavnog para koji već ima trogodišnjeg sina Stefana, radost je unela devojčica po imenu Tara.

Novak i Jelena Đoković: Još jedan razlog za slavlje (foto)

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) onBudući da je naš teniski as zbog povrede bio prinuđen da napravi pauzu od turnira do kraja godine, cela porodica je  na okupu, a tata Nole aktivno pomaže Jeleni oko male Tare.

– Najviše sam okupiran porodicom. Imamo izuzetnu sreću i Stefan i Tara su fantastični. Oboje se na kratko bude samo za mleko. Sada kada je Tara mala ja sam ustvari najveća podrška Jeleni koja je najviše okupirana tim obavezama. Drugačije je. Stefan ima skoro tri godine, pa sada moramo da balansiramo, svi ljudi koji su roditelji barem dvoje dece znaju – izjavio je Nole nedavno.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on


Dok je bila u drugom stanju, o Jeleni se dosta pisalo u svetskim medijima, a najčešće se komentarisao njen šik stil.

 Opušteni šik: Jelena Đoković oduševila stajlingom u petom mesecu trudnoće

Od Tarinog rođenja, nismo imali priliku da je vidimo, nije se oglašavala na društvenim mrežama, praktično do juče. A onda je objavila selfi koji je izazvao lavinu komplimenata na instagramu.


Iako je i u trudnoći mogla da se pohvali vitkom linijom, Jelena očigledno nema problema sa “bebi salom” koji muče najveći broj porodilja. Jedan od razloga je zasigurno i zdrava ishrana koje se gospođa Đoković strogo pridržava, Selfi iz lifta, osim besprekorno vitke figure, još jednom je pokazao Jelenin savršen osećaj za stil!

Autor: Gloria.rs/M.G.
Foto: Guliver/Getty images, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi