Ivona Pantelić otkriva svoje male tajne za savršen izgled


Ivona Pantelić, voditeljka RTS-a lice neguje vodom, sapunom i hidratantnom kremom, najradije ističe oči, a omiljeni kozmetički proizvodi su joj mleko za skidanje šminke i oni za negu usana, poput labela i grožđane masti!

Jutarnji ritual

– Dan počinjem umivanjem, lice perem sapunom iako se to ne preporučuje. Posle toga stavim hidratantnu kremu. Nisam pristalica nekih skupih, više volim da odem na tretmane čišćenja lica kod kozmetičara nego da se mackam kod kuće. S vremena na vreme posećujem rekonstruktivno-plastičnog hirurga dr Vladimira Stojiljkovića koji već godinama brine o mojoj koži.

Jaka šminka VS prirodni izgled

– Kad nisam na poslu, gledam da izbegnem tešku šminku. Privatno se gotovo i ne šminkam, stavim samo ten i malo pudera pošto mi je koža dosta zahvalna. Više volim da ističem oči nego usta.

Pristalica transformacija

– Za posebne prilike koristim usluge šminkera, imam ih nekoliko s kojima sarađujem godinama. Volim i da me za fotografisanje našminkaju stručnjaci sa kojima nisam ranije radila, to bude pravo iznenađenje. Vizuelne transformacije su bile tolike da mi se ponekad činilo da ne ličim na sebe, ali u tome i jeste čar mejkapa.

 

Omiljeni proizvodi

– Omiljeni kozmetički proizvodi su mi mleko za skidanje šminke i oni za negu usana, poput grožđane masti ili labela.

Verna plavoj boji

– Imala sam razne izlete po pitanju frizure, ali ne i boje kose, već godinama se farbam u plavo, a prirodno sam smeđa. Ponekad sam se i usudila da eksperimentišem, međutim, šta god da sam probala, nije mi se svidelo, a ne želim samo promenu radi promene, pa ostajem plavuša. Pristalica sam svedenih i opuštenih frizura, bitno mi je da se osećam dobro, a ne da mi nešto smeta i žulja me, poput šnala, umetaka i drugih dodataka za kosu.

Mi smo se u stvari dogovorile 😉💃✨#novogodisnjiprogramrts #budimoprijatelji #rts #tvpresenters #tvshows #tvshows

Фотографија корисника Ivona Pantelic (@ivonapantelic) дана

Plastične operacije: da ili ne?

– Nemam ništa protiv hirurških intervencija, sve je to izmišljeno u želji za očuvanjem mladosti. Važno je samo da se uradi u nekoj raumnoj meri, mada nisam sigurna da li to nekome može da podigne samopouzdanje.

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Mirko Tabašević, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi