Ivana Milenković: Najbolje se osećam u svojoj koži i ništa ne bih menjala


Novinarka i urednica RTS-a obožava da se šminka sama, kod frizera odlazi kad želi nešto da promeni, a sebe prihvata sa svim vrlinama i manama

Svakodnevno nakon umivanja ujutru koristim hidratantnu kremu Mixa, a pre spavanja običnu hidratantnu kremu. Dva do tri puta nedeljno na lice stavljam masku od bele gline koju držim dvadesetak minuta.


Obožavam da se šminkam sama. Trudim se da ne koristim previše šminke ni na snimanjima. Obavezno izbegavam tečni puder, preko korektora nanosim tanak sloj pudera u prahu. Nezaobilazni su i rumenilo, maskara, malo senke i dobar ajlajner, a kada ne radim emisiju, stavljam samo korektor za podočnjake, malo maskare, rumenilo i grožđanu mast.

Kod frizera odem kada poželim nešto da promenim, jer ne bih da eksperimentišem sama s kosom. Ipak, kad su mi poslednji put posvetleli krajeve, vrlo brzo sam poželela svoju staru boju i frizuru pa sam je sama skratila. Farba je nužno zlo i smatram da je treba koristiti što je manje moguće. Takođe, trudim se da kosu ne maltretiram peglom ili uvijačima za talase. Proizvod koji je spasava definitivno je Garnierova maska Fructis Oil Repair 3.

Odbija me sve što je lažno, veštačko. Nemam ništa protiv toga da to vidim na nekom drugom ko to voli i ume da nosi, ali ja se najbolje osećam u svojoj koži i ništa ne bih menjala. Ne mogu da zamislim ni nadogradnju kose, ni svilene trepavice, a kamoli silikonske implantate ili neku drugu vrstu danas popularnih “dodataka”. Prihvatam sebe sa svim svojim fizičkim vrlinama i manama.

Autor: Gloria magazin/Tanja Nikolić
Foto: Dalibor Danilović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi