Ines Janković: Najvažniji su energija i šarm, sve ostalo može da se kupi


Kreatorka prefinjenog ukusa i stila uvek koristi lak za nokte iste boje, ponekad izvuče tanku liniju ajlajnerom kako bi istakla oči, pronašla je savršene proizvode za svakodnevnu negu, a na pilates ide jer joj to pomaže da njeno telo ostane ženstveno

Modna dizajnerka Ines Janković: Mali saveti kako biti dosadan, ali zdrav čovek

Uzori

Ne bih da budem dosledna klišeu “lepa žena je srećna žena”, ali u tome ima dosta istine. Najvažniji su energija i šarm. Sve ostalo može da se kupi, ali ne garantuje ni spoljašnju, kamoli unutrašnju lepotu. Poznate ličnosti koje zaista smatram damama u svakom smislu su Sofija Loren, Sindi Kroford i Viktorija Bekam. Ne samo što su negovane i sve rade s merom nego su i ostvarene na svim poljima.

Štiklama zabranjen ulaz: Putovanje Ines Janković u Meksiko (foto)

Nokti

Kada je o manikiru reč, gotovo uvek su mi nokti nalakirani u crveno. Veoma retko koristim druge boje, bilo da je leto ili zima.

Modni spektakl na Arhitektonskom fakultetu: Ines Janković predstavila novu kolekciju venčanica (foto)

Nega

U spa centre idem samo ako su baš mali i intimni. Masaže ne volim. To mi je nešto kao po kazni, stvaraju mi nervozu. Izuzetak su anticelulit masaže, koje istrpim jer kratko traju, a sve ostale ne praktikujem.

Fitnes

Treniram četiri do pet puta nedeljno. Uglavnom kombinujem vežbe sa kardio spravama, a odnedavno sam uvela i pilates dvaput sedmično, koji je nešto najbolje za oblikovanje ženskog tela, u smislu da ono ostane ženstveno i vretenasto.

Ines Janković: Moja oaza mira za devojačke snove

Šminka

Što se šminke tiče, uglavnom koristim toplije, zemljane tonove. Moj mejkap zavisi od prilike i raspoloženja, ali generalno ne volim “teške” proizvode i previše tamne senke. Obično se opredeljujem za prirodan look. Nekad uz svetlije senke izvučem i tanku liniju ajlajnerom kako bih naglasila oči, a ponekad su usne u centru pažnje i tada najčešće biram ruževe u boji mesa.

Autor: Gloria magazin/ Mirjana Tasovac
Foto: Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ Jelena Jovanov
Podelite sa prijateljima:
Tagovi