I u petog deceniji izgleda savršeno: Najbolji bjuti savet Šarliz Teron dobila je od majke


Mada su im na raspolaganju čitavi timovi ljudi koji rade na tome da one izgledaju savršeno, kao i pristup raznovrsnim tretmanima i centrima za lepotu, o estetskim hirurzima i da ne govorimo, najlepše žene sveta ne komplikuju mnogo kad je ulepšavanje u pitanju. Ako naiđu na dobrog kozmetičara ili trenera, ne menjaju ga godinama, kao ni neke od proizvoda, koje, najverovatnije, svaka od nas ima kod kuće.

Edukativne metode Šarliz Teron: Ameriko, slušaj decu

Glumica koja i danas može da se bavi modelingom, što je radila na početku karijere, Šarliz Teron (42) i u petoj deceniji izgleda fantastično.

Šarliz Teron: Ugojila se i smršala 23 kilograma (foto)

Iako tvrdi da je njeno zategnuto lice rezultat genetike i da ne provodi sate ispred ogledala, južnoafričko-američka zvezda i te kako posvećuje pažnju izgledu. Za početak, mnogo vežba. Da bi skinula 25 kilograma koje je nabacila za poslednji film “Tully”, angažovala je i trenera i nutricionistu.

Poročna Šarliz Teron: Moji eksperimenti s drogama

Kako je odmalena igrala balet, i danas sa njim kombinuje vežbe u teretani, ide i na jogu i vozi bicikl. Redovno spava i negom lica radije se bavi uveče nego ujutru. Ipak, priznaje da se i njoj dešavalo da zaspi a da nije skinula šminku. Iz kuće ne izlazi dok ne namaže kremu sa zaštitnim faktorom i labelo.

Šarliz Teron: Volim sebe i osećam se dobro u svojoj koži

Voli francuski brend La Mer i Diorove proizvode, najviše parfem J’adore, čije je zaštitno lice već godinama. Najbolji savet za lepotu “pokupila” je od majke i on glasi – uživaj u trenutku i ne brini o tome kako ćeš izgledati kad napuniš šezdeset.

Autor: Gloria magazin/ Jelena Milinčić
Foto: Guliver/ Getty images/ Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi