Dragana Mićalović: Nisam hrabra za velike promene


Glumica svoju ljubav prema parfemima naziva opsesijom, odlazak kod manikira ume da joj popravi raspoloženje i veliki je poštovalac preparata za negu od sastojaka koji se mogu pronaći u svakoj kuhinji

Kosa

Kada smo se iz Leskovca doselili u Beograd, moja mama, koja je frizerka, prihvatila je da se odrekne svoje profesije kako bi se posvetila porodici. Tada je morala da dopusti da i nama neko drugi “radi o glavi”. Srećom, uspela sam da pronađem Ivana Veljića, pravog frizerskog stručnjaka, pošto je mojoj kosi zbog posla kojim se bavim potrebna profesionalna nega, jer je često tretirana raznim nepoželjnim stvarima. On je sada već moj prijatelj. Vodim računa o kosi, ali nisam hrabra za velike promene.

Dragana Mićalović: Bol za tatom ne prolazi

Ruke

Odlazak kod manikirke Dušice ume da mi popravi raspoloženje. Najviše volim francuski manikir i lakove nežnijih boja, poput bebiroze i bež, ali dragi su mi i oni potpuno suprotnog kolorita, tamnoljubičasti, bordo i crni.

Transformacije

S obzirom na to da sam učestvovala u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, spadam u onaj manji krug ljudi koji su imali ozbiljne transformacije. Maske Cuneta Gojkovića i Luisa bile su maestralne.

Dragana Mićalović: Kad ti kosmos upriliči susret sa idolom (foto)

Uzori

Po pitanju izgleda i nege za mene će uzori uvek biti moje dame: majka i sestre. Različitih su godina, a sve tri imaju lepu, negovanu kožu.

Mirisi

Veliki sam fan parfema. Oni su moja opsesija. Kada uđem u parfimeriju, prvo njih isprobam. Uživam u nesvakidašnjim aromama, onima koje većina ne koristi, ali meni leže. Nedavno mi se dopao jedan baš neobičan miris. Volela bih da ga imam, ali skup je i nisam ga kupila.

Kozmetika iz kuhinje

Obožavam preparate pripremljene od sastojaka iz kuhinje. Najviše verujem u sodu bikarbonu, dobra je i za lice, i za telo, i za kosu. Isto tako i med i limun. Sve je to korisno i za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu.

Okružena ljubavlju: Kako je Dragana Mićalović proslavila rođendan (foto)

Masaže

Zbog manjka vremena nisam u prilici da idem na masaže onoliko koliko mi je to potrebno. Uglavnom su to neke relaks masaže raznim mirišljavim uljima, uz mnogo sveća i muziku koja je namenjena baš tom ambijentu.

Fitnes

Veliki sam ljubitelj sporta. Treniram. Nekad znam i da preteram. Moj trener Dušan me čak iskritikuje kada dođem da vežbam posle tri sata sna ili celodnevnog snimanja. Počela sam da treniram i kik boks sa svojim kumom, koji je inače nekadašnji prvak u tom sportu.

Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Dalibor Danilović, Jakov Simović
Podelite sa prijateljima:
Tagovi