Dragana Mićalović: Moj hrono režim


Draganu Mićalović trenutno gledamo u izuzetno popularnom šou “Tvoje lice zvuči poznato”, a svojim neverovatnim transformacijama i glasovnim sposobnostima mlada glumica oduševljava gledaoce kraj malih ekrana.

Dragana Mićalović: Popularna glumica otkriva svoje trikove za lep i negovan izgled


Mlađa sestra Slobode Milaćović  za “Gloriju” otkriva svoje bjuti trikove, kaže da malo spava, ali zato redovno vežba i hrani se zdravo…

Volim da treniram, ali trenutno sam, pošto učestvujem u “TLZP-u” pa svakog dana imam probe i snimanja, zapostavila odlaske u teretanu. Čim budem uhvatila neki slobodan trenutak, planiram da im se vratim. Na treninge idem četiri do pet puta nedeljno, po sat vremena. Najčešće radim kardio za žene, bez velikih opterećenja – iskorake, čučnjeve sa skokom, plank, mrtvo dizanje, trbušnjake, vežbam na traci. To su sve, zapravo, vežbe za oblikovanje tela.


Gotovo nikad ne stižem da spavam osam sati, ali sam redovnija što se tiče ishrane. Imam tri glavna, velika obroka koji se baziraju na mesu, ribi, povrću i voću. Taj režim je hrono sa nekim kombinacijama, jer se ne držim strogih pravila već jedem ono što najviše prija mom organizmu.

Dragana Mićalović: Želim da verujem u bajke, tako se lepše živi

 

U društvu me znaju kao zavisnika od parfema. Imam dva omiljena. Jedan je “Yves Saint Laurent Yvresse”, bivši “Champagne”, koji ne može da se nađe kod nas, verujte, svuda sam ga tražila. Drugi je “Narciso Rodriguez”.

Autor: Gloria magazin/Jelena Milinčić
Foto: Dalibor Danilović, Instagram
Podelite sa prijateljima:
Tagovi