Doživljava snažni orgazam dok vežba: Imam erupciju tamo dole

Autor:

20.07.2021 19:00

Foto:

Foto:

Orgazam tokom treninga zapravo je situacija u kojoj se nađe veliki broj žena, a evo o čemu se radi.



Britanska novinarka Sofi Blekmen (24) podelila je vrlo interesantnu priču sa tamošnjom javnošću, te je otkrila da pati od 'orgazma izazvanih vežbanjem'. Na početku karantina početkom 2020. godine, novinarka nije ni pomišljala da je ovako nešto moguće, međutim..

 

 

- Jela sam brzu hranu, imala višak kilograma te sam jednostavno bila previše lenja za vežbanje. I uprkos takvom načinu života, uvek sam bila seksualno aktivna. Ipak, tokom izolacije odlučila sam da počnem da vežbam kod kuće. Kile su počele da se tope i prvih nekoliko meseci sve je bilo ok. Onda su obični čučnjevi sve promenili - priča Sofi.

Naime, tokom jedne od serija čučnjeva koje je radila u dnevnom boravku doživela je 'erupciju tamo dole'.

- Ne želim previše da ulazim u detalje, ali možete samo da zamislite. Tamo dole dogodila se čista erupcija. Nisam znala da je to uopšte moguće, ali mi je internet brzo dao odgovor. Coregazam i te kako postoji - otkriva novinarka, koja takođe otkriva da je za razliku od orgazma u seksu ovaj dosta kraći, ali intenzivniji,

Pročitajte i Da li vam vaš krzneni prijatelj može preneti virus korona, evo odgovora!

 

 

- Teretane i dalje izbegavam, a treninge odrađujem kod kuće. Moram da skrećem misli kako ne bih na svakom čučnju doživela vrhunac. Ponekad, i ne šalim se kad to kažem, nakon treninga moram malo da prilegnem, jer se osećam kao da sam prošla pet uzastopnih rundi seksa, a sve što sam uradila jeste serija čučnjeva - objašnjava Sofi za britanski The Sun.

Orgazam tokom treniga - fenomen poznat kao coregazam

Na univerzitetu u Indijani sprovedeno je i istraživanje na temu ovog fenomena, kako bi saznali koliki procenat vežbačica doživi orgazam tokom treninga.

Učestvovalo je 530 žena, od kojih je 124 imalo orgazam dok su vozile bicikl, planinarile, vežbale jogu, dizae tehove i trčale. Čak 246 dama je doživelo seksualno zadovoljstvo, ali ne i orgazam tokom vežbanja. Većina žena, navodi se u istraživanju, za vreme pomenutih aktivnosti nisu maštale o odnosima.

- Žene su najčešće imale orgazam dok su radile trbušnjake, penjale se uz uže ili šipku, vozile bicikl ili dizale tegove. Dobijeni podaci vrlo su zanimljivi, jer ukazuju da orgazam nije nužno povezan sa odnosima - zaključio je jedan od naučnika koji je učestvovao u istraživanju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading